Fenerbahçe Beşiktaş istiyordu, Fenerbahçe devrede! Görüşmeler başladı

Beşiktaş istiyordu, Fenerbahçe devrede! Görüşmeler başladı

07.09.2022 - 15:07 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev ile karşılaşacak Fenerbahçe, transferin bitimine az süre kala çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan ismi listeye aldı.

Beşiktaş istiyordu, Fenerbahçe devrede Görüşmeler başladı

Süper Lig'de 5 maç sonunda 10 puanla 3. sırada yer alan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı Dinamo Kiev maçına odaklandı. Transferin bitimine az süre kala çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler, Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan ismi listeye aldı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE KONTENJAN SORUNU
Transfer döneminde 11 yeni futbolcuyu kadrosuna katan Fenerbahçe'de yabancı kontenjanı sorunu yaşanıyor. Sarı -Lacivertliler'de şu anda 17 yabancı futbolcu bulunurken bu isimlerden 14'ü TFF'ye verilecek listede yer alabilecek.

Yabancı kontenjanı sorunu, yapılacak forvet transferinin önündeki en büyük engel olarak görünüyor. Fenerbahçe transfer döneminin bitmesine kısa süre kala en az 3 oyuncuyla yollarını ayırmayı planlıyor.

NOVAK VE LEMOS DA YOLCU
Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen Filip Novak ve Mauricio Lemos'un takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Çek futbolcu bu sezon Jesus tarafından tercih edilmiyor. Sarı Lacivertlilerin sol bek rotasyonunda Alioski, Ferdi Kadıoğlu ve Luan Peres bulunurken Çek futbolcu 4. alternatif konumuna düştü. Kulüpten izin aldığı ifade edilen Filip Novak'ın bugün Çekya'ya gideceği iddia edildi.

Haberin Devamı

Öte yandan Mauricio Lemos'un da Fenerbahçe'den ayrılması bekleniyor. Kontenjan problemini aşmak isteyen Sarı Lacivertlilerde Filip Novak'ın ardından Lemos'la yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Stoper rotasyonunda Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Attila Szalai ve Luan Peres gibi isimler yer alırken Sarı Lacivertlilerin Lemos'un ayrılığı durumunda savunmaya bir takviye daha yapabileceği ifade ediliyor.

Beşiktaş istiyordu, Fenerbahçe devrede Görüşmeler başladı

TAYYİP TALHA İÇİN BEŞİKTAŞ'TAN HAMLE
Beşiktaş, Tayyip Talha Sanuç için önerdiği 1.4 milyon Euro bonservis bedelini, 3 yıla yayarak taksitler halinde ödemek istiyor. Adana Demirspor ise tek seferde bu rakamı istiyor. Transferde iki tarafın orta noktada buluşamadığı kaydedildi. Öte yandan transferle ilgili konuşan Başkan Murat Sancak Beşiktaşş ile anlaşamadıklarını söyledi.

Beşiktaş istiyordu, Fenerbahçe devrede Görüşmeler başladı

SANCAK: BELÇİKA'YA TARNSFER OLACAK
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, adı Beşiktaş ile anılan Tayyip Talha Sanuç'un Belçika'ya transfer olacağını söylemişti.

"BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞAMADIK"
Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Tayyip Talha'yla ilgili Ekotürk TV'de konuşan Murat Sancak, "Beşiktaş'la Tayyip Talha konusunda anlaşamadık, olmadı. Kendisi Belçika'ya transfer olacak. Belçika'da transferin son günü, buradan da dönmez artık. Bizim için bu transfer bitmiştir" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE DEVREYE GİRDİ
Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Beşiktaş'ın ardından ezeli rakibi Fenerbahçe, Tayyip Talha Sanuç için Adana Demirspor ile görüşmelere başladı.

5 SEZONDUR ADANA DEMİRSPOR'DA
Karabükspor altyapısında yetişen Tayyip Talha, son 5 sezonda Adana Demirspor forması giydi. Geçen sezon Adana ekibi ile 29 maça çıkan 22 yaşındaki oyuncu 1 gol attı, 1 asist yaptı. Bu sezon ise 3 maçta forma giydi, 1 gol attı.

NAGALO LİSTEDE
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, 19 yaşındaki Fildişi Sahilli stoper Adamo Nagalo'yu listesine aldı.

YABANCI SINIRINA TAKILMIYOR
Habertürk'ün haberine göre; Yönetim, TFF'nin belirlediği yabancı sınırına uygun bir şekilde kadrosuna takviye yapmayı düşünüyor. Yabancı kuralında 21 yaş altı 3 oyuncunun listeye eklenebileceğini açıklanmıştı. Nordsjaelland Kulübü ile pazarlıklar kıran kırana devam ediyor.

3 sezondur Nordsjaelland forması giyen Nagalo, bu sezon Danimarka Ligi'nde bütün maçlara ilk 11'de başladı ve 8 maçta 1 asistlik performans gösterdi. 8 haftası geride kalan Danimarka Ligi'nde Nordsjaelland 1. sırada bulunuyor.

Haberin Devamı