Futbol Beşiktaş transfer haberleri 1 Ağustos Pazartesi

Beşiktaş transfer haberleri 1 Ağustos Pazartesi

01.08.2016 - 12:29 | Son Güncellenme:

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş transfer çalışmalarında devam ediyor. Forvet arayışı konusunda hala bir adım atamayan Beşiktaş'ın transfer listesinde hangi isimler yer alıyor. Eto'o ve Mario Gomez konusunda hareketli günler yaşayan Beşiktaş transfer listesi ve merak edilen detaylar haberimizde...

Beşiktaş transfer haberleri 1 Ağustos Pazartesi

Forvet transferi konusuda hareketli günler yaşayan Beşiktaş transfer listesinde Eto'o Marıo Gomez ve Remy gibi isimler öne çıkıyor. Transfer sezonunda forvet hattına güçlü bir isim getirmek isteyen Beşiktaş UEFA'nın belirlediği fair play kurallarının dışına da çıkmak istemiyor. Adriano transferi konusunda büyük sürpriz yapan Beşiktaş forvet transferi konusunda da ne yapacağı da merak ediliyor. İşte 1 Ağustos Pazartesi itibariyle güncel transfer haberleri ve merak edilen tüm detaylar...

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan Jose Sosa'ya net mesaj: İzin veremeyiz

Beşiktaş Yönetimi, Arjantinli yıldızı kurumsal prensipler gereği bırakmıyor: "Oynamak istemeyen oyuncuya gelen teklifi değerlendirmek mantıklı bulunabilir ama değil. Biz bugün Sosa'ya gitmesi için müsaade etsek yarın başka bir oyuncu ayrılmak ister. Kulübün menfaati önceliklidir."

Beşiktaş transfer haberleri 1 Ağustos Pazartesi

Beşiktaş'ta Jose Sosa krizi devam ediyor...

Beşiktaş'tan ayrılma konusunda ısrarcı olan Arjantinli yıldız Jose Sosa, süresiz kadro dışı bırakıldı ve inadından da vazgeçmeyecek gibi gözüküyor.

İtalyan temsilcisi Milan'ın Tangocu Jose Sosa'yı istediği biliniyor. Milan, siyah-beyazlılara 4 milyon Euro resmi teklif yaptı ancak bu öneri daha sonra sözlü olarak 5 milyon Euro'ya yükseltildi. Özellikle sosyal medyada birçok kişi ayrılmak isteyen ve zaten kadro dışı da bırakılmış olan Sosa'nın Milan'a satılmasının mantıklı olacağı görüşünde...

Haberin Devamı

Bu konu Beşiktaş yönetiminin de gündemine geldi ancak siyah-beyazlı idareciler, 31 yaşındaki Jose Sosa'yı kulübün istekleri yerine getirilmeden kesinlikle bırakmama kararı aldı.

'DİSİPLİN SAĞLANAMAZ'

Yapılan toplantıda "Oynamak istemeyen oyuncuya gelen teklifi değerlendirmek mantıklı bulunabilir ama değil. Biz eğer bugün Sosa'ya gitmesi için müsaade edersek yarın bir başka oyuncu aynı şekilde ayrılmak ister. 'Ben gitmek istiyorum' der, idmana çıkmaz. Kurumsal prensipler gereği bu şekilde davranan bir oyuncuya kolaylık sağlayamayız.

Eğer Sosa özür dileyip takıma dönmez ise kadro dışı kalmaya devam edecek. Satışı ise ancak ve ancak bizim istediğimiz şartlar sağlanırsa gerçekleşecek. Bu gibi konularda kulübün dediği olmak zorundadır. Aksi halde disiplini sağlamak mümkün olamaz" ifadelerini kullandılar. (Vatan)

Beşiktaş'ta ilk hedef Remy!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetici Umut Güner, yoğun mesai yaptıkları transfer çalışmalarında sona yaklaştı.

Transfer çalışmalarında gizliliği esas alan Beşiktaş’ta listedeki bilinenler dışında isimleri sır gibi saklanan futbolcularla görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor. Kulüp Başkanı Fikret Orman ve onunla koordineli çalışan Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, kadroya yapılacak iki takviyeyi resmileştirmek için yoğun mesai harcıyor. Hedefte bir golcü, bir de stoper var.

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer haberleri 1 Ağustos Pazartesi

İLK TERCİH FRANSIZ REMY

Orman, Mario Gomez’in takıma dönme ihtimalinin belirmesine rağmen forvet arayışlarını Alman yıldız geri gelmeyecekmiş gibi sürdürüyor. Bu mevki için Chelsea’den Fransız Remy favori, Sevilla’dan İspanyol Llorente plase. Atılan somut adımlardan henüz net bir sonuç alınamasa da sıcak takip sürüyor. Güneş veto edince Balotelli gündemden tamamen çıktı.

VIDA’DA SON DÖNEMEÇ

Stoperde ise en belirgin hedef Dinamo Kiev’den Domagoj Vida. Yönetim, 27 yaşındaki Hırvat milli savunmacıya karşılık Ukrayna kulübüne Denys Boyko takasını önermişti. Kaleci arayışları sebebiyle bu teklife sıcak bakan Dinamo Kiev’in, pazarlığa açık şekilde takas artı para isteyebileceği de gelen bilgiler arasında. Bu transfer de çok kısa süre içinde netleşebilir.

ELDE KALDI İKİ STOPER

Avusturya’ya 4 stoperle giden Beşiktaş, kampı 2 oyuncuyla tamamladı. Milosevic, İsveç Olimpik Milli Takımı’na giderken Alexis, Alaves’e transfer oldu. Marcelo ve Rhodolfo dışında stoperi kalmayan Güneş’in idmanlarda kaleci Fabricio’yu defansta oynatmak zorunda kalması, bu bölgeye takviyenin aciliyetini ortaya koydu. (Sözcü)

Haberin Devamı

Eto’o Kartal’ı yakın takipte.

Beşiktaş'la el sıkıştığını söyleyip ardından Antalyaspor'un da anlaşmasını isteyerek ülkesi Kamerun'a giden Samuel Eto'o gelişmeleri bekliyor. Kırmızı-beyazlı takımın Hollanda kampına katılmayacağı iddia edilen 35 yaşındaki tecrübeli forvetin transferin bir an önce netleşmesi için menajerleriyle sürekli haberleştiği bildirildi.. (Fotomaç)

Beşiktaş'ta son hedef Hernanes

Kara Kartal, Sosa’nın alternatifini İtalya’da buldu... Yönetimin, Serie A’nın son şampiyonu Juventus’un Brezilyalı yıldızı Anderson Hernanes için girişimlere başladığı öğrenildi

Siyah-Beyazlılar, takımdaki geleceği yılan hikayesine dönen Jose Sosa’nın yerini doldurmak için temaslara başladı.

Beşiktaş transfer haberleri 1 Ağustos Pazartesi

İtalya Serie A ekibi Milan’a gitme konusunda ısrarını sürdüren ve Beşiktaş’ın yeni sezon hazırlıkları için yaptığı çalışmaların sadece bir bölümüne katılan Tangocu’nun, yeni sezonda takıma yararlı olamayacağını düşünen yönetim, Juventus’un Brezilyalı yıldızı Anderson Hernanes’in peşine düştü. Son şampiyon Juve’nin teknik direktörü Massimiliano Allegri’nin yeni sezondaki planları arasında yer almayan 31 yaşındaki orta alan oyuncusu için Kartal’ın, kulübüne, satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Avrupa’da kalmak istiyor

Kulübüyle 2 yıllık daha kontratı bulunmasına rağmen Allegri’nin aldığı bu karar sonrasında, yeni dönemde daha fazla görev yapabileceği bir takımın formasını giymeye sıcak bakan başarılı oyuncunun, tarafların anlaşması halinde İstanbul’a gelmeye sıcak baktığı konuşuluyor. Konuyla ilgili olarak İtalyan basınından Tutto Sport’un haberine göre, Çin ve Katar ekiplerinden de teklif alan Sambacı’nın, kariyerine Avrupa’da devam etmek için bu önerileri geri çevirdiği ifade edildi.

Beşiktaş transferde favori

Bayer Leverkusen ve Benfica’nın da radarında yer alan Hernanes’in transferi konusunda Beşiktaş’ın favori olduğu yazılan haberde, başarılı futbolcunun geleceğiyle ilgili olarak kesin kararını yakın zaman içerisinde vereceği belirtildi. Geçen sezon Juventus formasıyla 24 lig maçına çıkan tecrübeli futbolcu, takımına 1 gol ve 1 asistlik katkı sağlamıştı. (Fanatik)

Ne zaman isterseniz.

Gomez, başkana WhatsApp’tan mesaj atıp hal hatır sordu. Fikret Orman’ın görüşme talebine hemen bu yanıtı verdi

Beşiktaş'a dönüp dönmeyeceği soru işaretlerinden ibaret olan Mario Gomez konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Alman golcü, Kartal'ın yeni transferi Adriano'nun imza attığı fotoğrafları instagram'dan beğenince 'Geri mi dönüyor' soruları sorulmuştu. Gomez ve Beşiktaş'ı birbirine yaklaştıran da yine Adriano oldu. Gelen haberlere göre 31 yaşındaki forvet, Brezilyalı oyuncunun transferi için WhatsApp'tan mesaj atıp Fikret Orman'ı kutladı. Hal hatır sorma ile geçen sohbet esnasında başkan, "Durumunda bir gelişme var mı" diye sordu. Alman yıldızın "Hayır" yanıtı üzerine Orman "Bir ara buluşup konuşalım" mesajı attı. Gomez'in bu teklifi hemen kabul ettiği belirtilirken buluşma adresi olarak İtalya'yı gösterdi.

Eto'o'yu mu kıskandı?

Birkaç gün içinde Milano'da olacağını bildiren Mario Gomez'in "Birlikte yemek yiyelim başkanım" yanıtı verdiği kaydedildi. Daha önce hain saldırıdan korktuğu için ayrıldığını açıklayan Gomez'in Olcay ve Oğuzhan'ın mesajları ile fikir değiştirmeye başladığı bildirilmişti. Ayrıca usta golcüye Türkiye'de futbol hayatına devam eden Beck ve Podolski de örnek gösterilmişti. Son olarak da siyah-beyazlıların Samuel Eto'o ile ciddi şekilde ilgilenmesini kıskanan Gomez'in başkanla yapacağı görüşmede bu kez 'Dönüyorum' diyeceği kulislerde konuşuluyor.. (Fotomaç)