Beşiktaş Beşiktaş yeni dinamosunu Paris Saint Germain'de buldu! Braga da peşinde

Beşiktaş yeni dinamosunu Paris Saint Germain'de buldu! Braga da peşinde

04.01.2024 - 22:12 | Son Güncellenme:

Giovanni van Bronckhorst ile anlaşıldığını açıklamaya hazırlanan Beşiktaş'ın orta saha transferi için Paris Saint Germain'in genç yıldızına kanca attığı öne sürüldü.

Beşiktaş yeni dinamosunu Paris Saint Germainde buldu Braga da peşinde

Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın gündemine sürpriz bir ismin geldiği iddia edildi. Siyah-beyazlıların, Paris Saint Germain'de forma giyen genç oyuncuyu kiralamak istediği aktarıldı.

Haberin Devamı

Fransa basınından L'Equipe, Beşiktaş'ın Paris Saint Germain'in genç yıldızı Cher Ndour'la ilgilendiğini yazdı. Siyah-beyazlıların, 19 yaşındaki orta sahayı kiralamak istediği belirtildi.

Cher Ndour için Portekiz temsilcisi Braga'nın da devrede olduğu kaydedildi. İtalyan futbolcunun geleceğine dair son kararı Paris Saint Germain'in vereceği aktarıldı.

Cher Ndour bu sezon Paris Saint Germain'de 3 maça çıktı ve toplam 25 dakika sahada kaldı. Fransa Ligue 1 deviyle sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek Cher Ndour'un güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

Atalanta altyapısında yetişen Cher Ndour daha sonra Benfica altyapısında da oynadı. Paris Saint Germain, genç orta sahayı sezon başında bonservis bedeli olmadan renklerine bağladı.

Haberin Devamı

Yazarlar