Beşiktaş Beşiktaş yeni stoperini buldu! Transfer için resmi teklif yapıldı

Beşiktaş yeni stoperini buldu! Transfer için resmi teklif yapıldı

26.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta gelecek sezon transfer çalışmaları hız kazandı. Welinton'un ayrılığı sonrası stoper tandemine takviye yapmak isteyen siyah-beyazlıların, bonservisini eline alan 28 yaşındaki stopere resmi teklifini sunduğu iddia edildi.

Beşiktaş yeni stoperini buldu Transfer için resmi teklif yapıldı

Spor Toto Süper Lig, UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele edecek Beşiktaş'ta kurmaylar transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlılarda Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda hareket edilen dönemde stoper takviyesi gündeme geldi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın bu doğrultuda sürpriz bir isme kanca attığı ortaya çıktı. Süper Lig devinin, Premier Lig ekibinden ayrılan tecrübeli stoperi kadrosuna katmak için resmi teklifini sunduğu iddia edildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

MASUAKU'NUN BONSERVİSİ ALINDI

Beşiktaş'ta gelecek sezon adına ilk transfer Arthur Masuaku oldu. Siyah-beyazlılar, geçtiğimiz sezon satın alma opsiyonuyla kiraladığı Arthur Masuaku'nun bonservisini aldı.

Beşiktaş yeni stoperini buldu Transfer için resmi teklif yapıldı

Premier Lig ekibi West Ham United'la pazarlıklarda bulunan Beşiktaş, 29 yaşındaki sol bek için 2 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

AYRILIKLAR PEŞ PEŞE

Beşiktaş'ta sözleşmeleri sona eren isimler takımdan ayrıldı. Siyah-beyazlılarda Welinton, Georges Kevin N'Koudou ve Atiba Hutchinson ile yeni sözleşme imzalanmadı. Beşiktaş'tan ayrılan Brezilyalı stoper Welinton'un, Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor'la görüştüğü öne sürüldü.

Haberin Devamı

YERRY MINA'YA TEKLİF

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Beşiktaş, Everton'dan ayrılan Yerry Mina'ya kanca attı. Siyah-beyazlıların, Kolombiyalı stopere resmi transfer teklifinde bulunduğu belirtildi.

Yerry Mina'nın Fulham'la anlaşma sağlayamadığı kaydedildi. Öte yandan tecrübeli stopere Lens, Granada ve Bologna'nın da talip olduğu aktarıldı.

Beşiktaş yeni stoperini buldu Transfer için resmi teklif yapıldı

Bonservisini elinde bulunduran Yerry Mina geçtiğimiz sezon Everton'da 8 maçta oynadı. Kolombiyalı savunmacı bu müsabakalarda 2 gol atma başarısı gösterdi. 28 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

BARÇA'DA DA OYNADI

Deportivo Pasto'da futbola başlayan Yerry Mina daha sonra Independient Santa Fe, Palmeiras ve Barcelona formaları giydi. Tecrübeli stoper için toplam 45 milyon 850 bin euro bonservis bedeli ödendi. Kolombiya Milli Takımı'nda 40 maça çıkan Yerry Mina, 7 kez gol sevinci yaşadı.

Yazarlar