Galatasaray Premier Lig ekibinden Sacha Boey planı! Transfer için ayrılık bekleniyor

Premier Lig ekibinden Sacha Boey planı! Transfer için ayrılık bekleniyor

25.06.2023 - 19:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın genç sağ beki Sacha Boey'a bir talip daha çıktı. Premier Lig ekibinin, Fransız sağ beki kadrosuna katmak için 18 milyon euroluk transfer gelirini beklediği öne sürüldü.

Premier Lig ekibinden Sacha Boey planı Transfer için ayrılık bekleniyor

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da Sacha Boey'un geleceği konusunda henüz karar verilmedi. Sarı-kırmızılıların kadrosunda tutmak istediği genç oyuncuya Avrupa'dan dev takımlar kanca attı.

Haberin Devamı

Sacha Boey'a son talibin Premier Lig'den çıktığı iddia edildi. Ada ekibinin kadrosundaki sağ beki satarak, Sacha Boey'u kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Premier Lig ekibinden Sacha Boey planı Transfer için ayrılık bekleniyor

KAMPA GÖTÜRÜLMEDİ, TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon başında Okan Buruk tarafından kamp kadrosuna davet edilmeyen Sacha Boey, yaşanan sakatlıklar sonrası sezonun ilk maçında mecburen forma giydi. Fransız sağ bek gösterdiği performansla birlikte bir anda fikirleri değiştirdi.

Okan Buruk'un vazgeçilmez isimleri arasına adını yazdıran Sacha Boey, yeni transfer Leo Dubois'yla girdiği forma yarışından başarılı ayrıldı. 22 yaşındaki sağ bek geride kalan sezonda 33 maça çıktı. Sacha Boey bu müsabakalarda 1 gol ve 4 asist üretti.

Haberin Devamı

Premier Lig ekibinden Sacha Boey planı Transfer için ayrılık bekleniyor

AYRILIK MESAJI VERDİ

Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa'dan dev takımların radarına giren Sacha Boey, Fransız basınına konuştu. 22 yaşındaki sağ bek açıklamasında ayrılık sinyali verdi.

Sofoot'a konuşan Sacha Boey, "Şu anda Galatasaray'ın futbolcusuyum ama daha büyük hedeflerim var. Beni anlayacaklarını ve buna saygı duyacaklarını düşünüyorum. Arsenal'ın ilgisi çok sevindirici, hedeflediğim lig Premier Lig, bakalım neler olacak" ifadelerini kullandı.

Premier Lig ekibinden Sacha Boey planı Transfer için ayrılık bekleniyor

YENİ TALİP ÇIKTI

Africa Foot'un haberine göre; Premier Lig ekiplerinden Brighton, Sacha Boey'u kadrosuna katmak için harekete geçti. Brighton'ın takımın sağ beki Tariq Lamptey ile yollarını ayırmaya hazırlandığı aktarıldı.

Olympique Lyon ve Sporting Lizbon'un ilgi gösterdiği Tariq Lamptey için Brighton'ın 18 milyon euro istediği vurgulandı. Tariq Lamptey'in ayrılması beklenen Brighton'ın bu doğrultuda gündemine Sacha Boey'u aldığı aktarıldı.

Sacha Boey için Premier Lig'den Arsenal, Tottenham ve Crystal Palace'ın da devrede olduğu belirtildi. Sarı-kırmızılıların bu transfer için 25 milyon eurodan aşağı bir rakamı kabul etmeyeceği kaydedildi.

Premier Lig ekibinden Sacha Boey planı Transfer için ayrılık bekleniyor

SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTECEK

Sacha Boey'un Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 22 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 16 milyon euro. Rennes altyapısında yetişen Sacha Boey, 2020-2021 sezonunun ikinci yarısında kiralık olarak Dijon'da forma giydi. Galatasaray, Sacha Boey'u 2021-2022 sezonu başında 1 milyon 150 bin euro bedelle kadrosuna dahil etti.

Haberin Devamı

Yazarlar