Beşiktaş Beşiktaş'a 4 milyon euroluk teklif! Transferde karar verildi

Beşiktaş'a 4 milyon euroluk teklif! Transferde karar verildi

19.06.2023 - 12:42 | Son Güncellenme:

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gelecek oyuncular olacağı gibi takımdan ayrılacak isimler de olacak. Siyah - beyazlıara Mısır'dan sürpriz bir teklif geldi.

Beşiktaşa 4 milyon euroluk teklif Transferde karar verildi

Şenol Güneş ile 2022-2023 sezonunda büyük bir çıkış yakalayan Beşiktaş'ta gelecek sezon hedef şampiyonluk. Siyah-beyazlılarda transfer çalışmaları sürüyor. Beşiktaş'ta gelecek oyuncular olacağı gibi takımdan ayrılacak isimler de olacak. Siyah - beyazlıara Mısır'dan sürpriz bir teklif geldi. İşte Beşiktaş'taki so gelişmeler ve ayrıntılar...

Haberin Devamı

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Güçlü bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlılarda transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Beşiktaş'ta gündeme gelen son isimse Fransız ekibi Lyon'un Kamerunlu yıldızı Karl Toko-Ekambi oldu.

Siyah-Beyazlılar, Ekambi'nin Lyon'la olan sözleşmesini feshetmesi halinde oyuncuyla temasa geçecek. Sezonu Rennes'de kiralık geçiren 30 yaşındaki sol kanat oyuncusu Lyon'a geri döndü. Kanatta görev yapan tecrübeli oyuncunun sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Kamerun Milli Takımı'ndan takım arkadaşı olan Ekambi için Vincent Aboubakar'ın devreye girdiği ve transfer olması için ikna etmeye çalıştığı da öğrenildi.

MISIR'DAN TEKLİF GELDİ

Beşiktaş'ta gelecek oyuncular kadar takımdan gidecek oyuncularla da ilgili çalışmalar sürüyor. 2021/2022 sezonunu Kasımpaşa'da kiralık geçiren ve gösterdiği performasla dikkatleri çeken Jackson Muleka sezon başında 3.35 milyon Euro bedelle Beşiktaş'a transfer olmuştu.

Haberin Devamı

Beklenen verimin alınamadığı yıldız oyuncuya Mısır ekiplerinden Al Ahly talip oldu. Muleka için Beşiktaş'a 4 milyon Euro teklif yapıldı.

Beşiktaşa 4 milyon euroluk teklif Transferde karar verildi

BEŞİKTAŞ TEKLİFİ REDDETTİ

Sİyah - beyazlılar, 23 yaşındaki oyuncu için gelen 4 milyon Euro'luk teklifi reddetti. Siyah - beyazlılar Mısır kulübüne Jacksons Muleka için 6 milyon Euro istediklerini iletti.

MULEKA BU SEZON NE YAPTI?

Siyah - beyazlı formayla 29'u Süper Lig olmak üzere 32 maçta forma giydi. Bu karşılaşmalarda altı kez gol atmayı başarırken bir kez de asist yaptı.