Beşiktaş Beşiktaş'a Jackson Muleka piyangosu! Ligue 1'in yeni ekibi ve Mısır'dan transfer kancası

Beşiktaş'a Jackson Muleka piyangosu! Ligue 1'in yeni ekibi ve Mısır'dan transfer kancası

21.06.2023 - 18:27 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon başında Standard Liege'den bonservisini aldığı ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan Jackson Muleka konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Demokratik Kongolu futbolcuya, Fransa ve Mısır'dan takımların talip olduğu iddia edildi.

Beşiktaşa Jackson Muleka piyangosu Ligue 1in yeni ekibi ve Mısırdan transfer kancası

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Jackson Muleka konusunda çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Fransa Ligue 1'in yeni ekibi ve Mısır'dan bir kulübün, genç oyuncuyu kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlıların bu transfer için görüşmelerini sürdürdüğü haberin ayrıntılarında yer aldı. İşte Beşiktaş'taki dikkat çeken gelişmenin detayları...

3 MİLYON 350 BİN EUROYA GELDİ

Ecofoot Katumbi altyapısında futbola başlayan Jackson Muleka daha sonra Mazembe'nin yolunu tuttu. 2020-2021 sezonunda Standard Liege, 2 milyon 840 bin euro bedelle Demokratik Kongolu futbolcuyu kadrosuna kattı. Jackson Muleka, 2021-2022 sezonu devre arasında Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'ya kiralandı.

Beşiktaşa Jackson Muleka piyangosu Ligue 1in yeni ekibi ve Mısırdan transfer kancası

İstanbul temsilcisinde gösterdiği performansla çok sayıda kulübü peşine takan Jackson Muleka, 2022-2023 sezonu başında Beşiktaş'a imza attı. Siyah-beyazlılar bu transfer için Standard Liege'e 3 milyon 350 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'la 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzalayan Demokratik Kongolu oyuncu, geride kalan sezonda 32 maçta şans buldu. 23 yaşındaki futbolcu bu müsabakalarda 6 gol atma başarısı gösterdi ve 1 asist üretti.

TALİPLER ÇIKTI

Fransız basınında yer alan habere göre; Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Jackson Muleka için Fransa Ligue 1 ekiplerinden Le Havre devreye girdi. Başarılı futbolcuya aynı zamanda Mısır temsilcisi Al Ahly'nin de ilgi duyduğu belirtildi. Al Ahly'nin Jackson Muleka için Beşiktaş'a kiralama teklifinde bulunduğu kaydedildi.

Beşiktaşa Jackson Muleka piyangosu Ligue 1in yeni ekibi ve Mısırdan transfer kancası

Beşiktaş'ın Jackson Muleka için 4 milyon 500 bin euro civarında bir bonservis beklentisi olduğu ifade edildi. Siyah-beyazlıların gelen teklifler nedeniyle görüşmelerini devam ettirdiği kaydedildi.