Dünyadan Futbol Hakim Ziyech bombası! Transfer için anlaşma sağlandı, yıllık kazancı dudak uçuklattı

Hakim Ziyech bombası! Transfer için anlaşma sağlandı, yıllık kazancı dudak uçuklattı

21.06.2023 - 18:09 | Son Güncellenme:

Süper Lig devi Galatasaray'ın da transfer gündemindeki Hakim Ziyech'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Faslı futbolcunun, Suudi Arabistan ekibiyle anlaşma sağladığı öne sürüldü. Hakim Ziyech'in yıllık ücreti dudak uçuklattı.

Hakim Ziyech bombası Transfer için anlaşma sağlandı, yıllık kazancı dudak uçuklattı

Chelsea'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ancak henüz herhangi bir takıma imza atmayan Hakim Ziyech'le ilgili dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Avrupa'dan çok sayıda takımın peşine düştüğü ve Galatasaray'ın da durumunu takip ettiği Faslı oyuncunun, tercihini Suudi Arabistan'dan yana kullandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan ekibiyle anlaşma sağlayan Hakim Ziyech'in yıllık kazancı da haberin ayrıntılarında yer aldı. Yıldız futbolcunun maaşı dudak uçuklattı.

FORMA ŞANSI BULMAKTA ZORLANDI

Hakim Ziyech bu sezon Chelsea formasını 24 maçta giydi. 30 yaşındaki sağ kanat toplamda 928 dakika sahada kalabildi. Hakim Ziyech bu maçlarda rakip fileleri havalandırma başarısı gösteremedi. Faslı futbolcu takım arkadaşlarına ise 3 gol pası verdi.

Hakim Ziyech bombası Transfer için anlaşma sağlandı, yıllık kazancı dudak uçuklattı

DEVLER VE GALATASARAY PEŞİNDE

Chelsea'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve Premier Lig devinin gelecek sezon planları arasında yer almayan Hakim Ziyech, Avrupa'dan çok sayıda takımın radarına girdi. Faslı futbolcuyla Süper Lig'den Galatasaray ve Beşiktaş'ın da ilgilendiği öğrenildi. 30 yaşındaki oyuncunun buna karşın transfer kararını Suudi Arabistan'dan yana kullandığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

YILLIK KAZANCI DUDAK UÇUKLATTI

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Hakim Ziyech, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr ile anlaşma sağladı. Faslı futbolcunun, Suudi Arabistan ekibiyle 30 Haziran 2026'ya kadar el sıkıştığı belirtildi.

30 yaşındaki yıldızın kısa süre içerisinde Chelsea'den ayrılarak Al Nassr ile sözleşme imzalayacağı vurgulandı. Hakim Ziyech'in Suudi Arabistan ekibinde 3 yılda 40 milyon euro kazanabileceği kaydedildi.

Hakim Ziyech bombası Transfer için anlaşma sağlandı, yıllık kazancı dudak uçuklattı

BONSERVİSİNE 40 MİLYON EURO

Reaal Dronten altyapısında yetişen Hakim Ziyech daha sonra Heerenveen, Twente ve Ajax formaları giydi. Chelsea, 2020-2021 sezonunda Faslı futbolcuyu 40 milyon euro bedelle kadrosuna kattı.

Chelsea ile sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Hakim Ziyech'in güncel piyasa değeri 16 milyon euro.

Yazarlar