Beşiktaş Beşiktaş'a Vincent Aboubakar piyangosu! Transfer için sürpriz talip

Beşiktaş'a Vincent Aboubakar piyangosu! Transfer için sürpriz talip

14.12.2023 - 20:35 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakıldıktan sonra adı Körfez ekipleriyle anılan Vincent Aboubakar'a sürpriz bir talip çıktığı iddia edildi.

Beşiktaşa Vincent Aboubakar piyangosu Transfer için sürpriz talip

Samet Aybaba'nın hazırladığı rapor sonrası Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan 5 futbolcu arasında yer alan Vincent Aboubakar'la ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Körfez ekipleriyle anılan Kamerunlu santrfora, Avrupa temsilcisinin kanca attığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Rusya basınından Sport24'ün haberine göre; Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar'a Spartak Moskova talip oldu. Spartak Moskova'nın 31 yaşındaki santrforu transfer etmek istediği belirtildi.

Rusya temsilcisinin renklerine bağlamayı düşündüğü Vincent Aboubakar için çalışmalarına başladığı aktarıldı. Beşiktaş'ın Aboubakar'ın geleceğine dair kararını kısa süre içerisinde vereceği kaydedildi.

Vincent Aboubakar bu sezon Beşiktaş'ta 22 maçta forma şansı buldu. Kamerunlu santrfor bu karşılaşmalarda 11 gol sevinci yaşadı ve 3 asist üretti. Vincent Aboubakar'ın Beşiktaş'la sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Kamerun'da futbola başlayan Vincent Aboubakar daha sonra Valenciennes, Lorient, Porto ve Al Nassr formaları giydi. Kamerun Milli Takımı'nda 97 maça çıkan Vincent Aboubakar, 37 kez rakip fileleri havalandırdı. 31 yaşındaki santrforun güncel piyasa değeri 7 milyon euro.

Haberin Devamı

Vincent Aboubakar kariyerinde daha önce şu başarılara imza attı:

1 - Afrika Uluslar Kupası şampiyonluğu
2 - Portekiz Ligi şampiyonluğu
2 - Türkiye Süper Ligi şampiyonluğu
1 - Portekiz Süper Kupası şampiyonluğu
1 - Portekiz Kupası şampiyonluğu
1 - Türkiye Kupası şampiyonluğu