Beşiktaş Beşiktaş'ın Joe Worrall transferi Ada'nın gündeminde

Beşiktaş'ın Joe Worrall transferi Ada'nın gündeminde

06.02.2024 - 15:28 | Son Güncellenme:

Nottingham Forest kaptanının Beşiktaş'a transferi İngiltere'de geniş yankı uyandırdı. Teknik direktör Nuno Espirito Santo, 'Türkiye' mesajı iletirken, Joe Worrall da veda satırlarını paylaştı.

Beşiktaşın Joe Worrall transferi Adanın gündeminde

Beşiktaş, Joe Worrall transferini resmen açıklayıp Nottingham Forest kaptanını kiralık olrak kadrosuna katarken, bu transfer İngiltere'de geniş yankı uyandırdı. Satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiralanan 27 yaşındaki savunma oyuncusu, Premier Lig ekibinde 226 maça çıkmış, bu maçlarda 5 gol atarken, 6 asiste imza atmıştı.

Haberin Devamı

'Şok transferle ayrılma isteği yerine geldi'

The Sun gazetesi transfer için şu ifadeleri kullandı: 'Nottingham Forest kaptanı Joe Worrall şok kiralık transferi tamamladı. Middlesbrough ile ilişkilendirilen, son günde Sheffield United'ın kapısından dönen Worrall'ın takımdan ayrılma isteği Beşiktaş'a gitmesiyle yerine geldi'.

Beşiktaşın Joe Worrall transferi Adanın gündeminde

'Nottingham Forest kaptanı Beşiktaş'a dahil oldu'

BBC'deki haberde 'Nottingham Forest kaptanı sezonun geri kalanı için kiralık olarak Beşiktaş'a dahil oldu' başlığı kullanıldı. Haber metninde şu ifadelere yer verildi: 'Beşiktaş'ın kiralık anlaşmayı kalıcı hale getirme opsiyonu bulunuyor. Worrall bu sezon forma şansı bulmakta zorlanmış, sadece dokuz maçta sahaya çıkmıştı'

'Umarız Türkiye'de keyif alır, iyi işler yapar'

Haberin Devamı

Nottingham Forest teknik direktörü Nuno Espirito Santo şunları söyledi: 'Joe Worrall kulübün kaptanı. Herkes onun durumu için bir çözüm bulmak istedi. Gelecek için ona çok iyi dileklerimizi sunuyoruz. Umarız Türkiye'de oynar, iyi işler yapar ve keyif alır.'

Beşiktaşın Joe Worrall transferi Adanın gündeminde

Kulübüne vedasında 2 fotoğraf, 1 mesaj

Beşiktaş'ın yeni transferi X hesabından gerçekleştirdiği paylaşımda kulübüne veda etti: 'Sezonun geri kalanında Nottingham Forest'taki herkese iyi şanslar. Haydi kırmızılar!' Deneyimkli futbolcunun paylaşımına, biri formasındaki kulüp rozetini öperken, diğeri de taraftarlara el sallarken çekilmiş iki fotoğrafı eşlik etti.

Kadro dışı kaldı, hoca gönderildi

Joe Worrall Aralık ayında kulübü tarafından kadro dışı bırakıldı ve a takım antrenmanlarından men edildi. Takımdan ayrı bireysel olarak bir süre idmanları sürdürdü. Worrall kasım ve aralık aylarını içerisine alan süreçte, ligdeki sekiz maçın kadrosunda yer almadı. Bu süreçte takım üst üste yenilgiler alınca Aralık ayı sonuna doğru teknik direktör Steve Cooper'ın görevine son verildi.

Yazarlar