Beşiktaş Beşiktaş'ın yıldızına Katar'dan talip! Transfer için temaslar başladı

Beşiktaş'ın yıldızına Katar'dan talip! Transfer için temaslar başladı

15.09.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılarda takımın vazgeçilmezleri arasında yer alan tecrübeli futbolcuya Katar ekibinin talip olduğu iddia edildi.

Beşiktaşın yıldızına Katardan talip Transfer için temaslar başladı

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta sürpriz bir transfer gelişmesi ortaya çıktı. Süper Lig devinin başarılı oyuncusuna, Katar'ın dev ekibinin talip olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

Tecrübeli futbolcuyu kadrosuna dahil etmek isteyen Körfez temsilcisinin temaslarına başladığı belirtildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

SAISS, AL SADD'A GİTTİ

Beşiktaş'ta forma şansı bulmakta zorlanan Romain Saiss, Katar ekibi Al Sadd'a transfer oldu. 33 yaşındaki stoper, Katar temsilcisine imza atarken Beşiktaş'a 2 milyon 500 bin euro kazandırdı.

Al Sadd, Romain Saiss'i sezon sonuna kadar Suudi Arabistan ekibi Al Shabab'a kiraladı.

Beşiktaşın yıldızına Katardan talip Transfer için temaslar başladı

N'KOUDOU, SUUDİ ARABİSTAN'A TRANSFER OLDU

Siyah-beyazlılarla yeni sözleşme imzalamayan Georges Kevin N'Koudou, Süper Lig'den takımların da devrede olmasına rağmen kararını Suudi Arabistan'dan yana kullandı.

Georges Kevin N'Koudou, Suudi Arabistan ekiplerinden Damac ile anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

Beşiktaşın yıldızına Katardan talip Transfer için temaslar başladı

SALİH UÇAN'A AL GHARAFA KANCASI

Sabah'ın haberine göre; Katar ekibi Al Gharafa, transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala sürpriz bir hamlede bulundu. Al Gharafa'nın Beşiktaş forması giyen Salih Uçan'ı renklerine bağlamak istediği iddia edildi.

Al Gharafa'nın transfer için hem Beşiktaş hem de Salih Uçan ile temasa geçtiği aktarıldı. Al Gharafa'nın Salih Uçan'ı bonservisiyle birlikte renklerine bağlamak istediği öne sürüldü.

Beşiktaşın yıldızına Katardan talip Transfer için temaslar başladı

Katar'daki transfer döneminin 18 Eylül'de biteceği ve Al Gharafa'nın son ana kadar bu transferde ısrarcı olduğu vurgulandı. Beşiktaş idarecilerinin Salih Uçan'ı göndermek niyetinde olmadığı aktarıldı.

BEŞİKTAŞ'TAN YENİ SÖZLEŞME ÖNERİSİ

Salih Uçan'ın Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalamaya sıcak baktığı belirtildi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Salih Uçan ile masaya oturacağı ve 2 yıllık kontrat önerisinde bulunacağı kaydedildi. Siyah-beyazlılarda Salih Uçan'ın maaşının 35 milyon TL'ye yükseltilmesinin planlandığı aktarıldı.

Beşiktaşın yıldızına Katardan talip Transfer için temaslar başladı

8 MAÇTA OYNADI

29 yaşındaki orta saha bu sezon Beşiktaş formasını 8 resmi maçta giydi. Salih Uçan bu müsabakalarda rakip fileleri 1 kez havalandırma başarısı gösterdi. Milli futbolcu aynı zamanda 2 gol pası verdi.

Salih Uçan'ın Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 29 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 4 milyon 700 bin euro.

Haberin Devamı

Bucaspor altyapısında futbola başlayan Salih Uçan daha sonra Fenerbahçe, Roma, Sion, Empoli, Alanyaspor, Başakşehir ve Beşiktaş formaları giydi. Tecrübeli orta saha, A Milli Futbol Takımı formasını 3 maçta giydi.

Yazarlar