Beşiktaş Beşiktaş'ın yıldızına olay sözler! 'Sahada yürüyecek hali yoktu'

Beşiktaş'ın yıldızına olay sözler! 'Sahada yürüyecek hali yoktu'

18.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında İstanbulspor, Beşiktaş'ı konuk etti. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki kritik mücadele 2-2'lik beraberlikle tamamlandı. Siyah-beyazlıların futbolunu ünlü isimler değerlendirdi. İşte İstanbulspor - Beşiktaş maçının ardından yapılan yorumlar...

Beşiktaşın yıldızına olay sözler Sahada yürüyecek hali yoktu

İstanbulspor, Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Beşiktaş'la karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Siyah-beyazlıların futbolunu spor yorumcuları değerlendirdi. Eski futbolcular, Beşiktaş'ın futbolu hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte İstanbulspor - Beşiktaş karşılaşması sonrası yapılan değerlendirmeler...

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Nihat Kahveci oyun temposunu eleştirerek sözlerine başladı. TRT Spor ekranlarında müsabakayı değerlendiren Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın bir puanla ayrıldığı İstanbulspor müsabakasındaki oyunuyla ilgili, "Maçı izlemeyen '4 gol varmış çok iyi maç oldu' diyebilir ama öyle bir maç olmadı. Çok temposuz maç izliyoruz. İki takım adına da. Hiçbir mazereti yok. Beşiktaş topu alıyor sürekli birinci viteste. N'Koudou bir depar attı ilk yarı. Muleka sahada yok. Gedson evet çok koşuyor ama gole katkı yapmak çok önemlidir büyük takımlarda. Öyle ya da böyle asist yaptı. İlk yarının en iyi oyuncusu kim derseniz Masuaku derim. Ama şampiyonluğu oynayan bir takımda kalene 6 şut geliyorsa altısı da gol oluyorsa demek ki sıkıntı vardır. Bu böyle devam etmez. Kaleyi bulan şut gol oluyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaşın yıldızına olay sözler Sahada yürüyecek hali yoktu

"STOPER DEMEYE DİLİM VARMIYOR"

Ersin Destanoğlu ve Emre Bilgin'in Valerien Ismael tarafından iyi değerlendirilemediğini belirten Nihat Kahveci, "Ersin niye oynamadı dedik. Niye kestin? Ersin'i kaybettin, Emre'yi de kaybettin. Şimdi de Mert bekleniyor. Uzun zamandır oynamıyor. Tamam iyi olduğunu biliyoruz kalecinin... Çok iyi kaleci ama iki kaleciyi kaybettin. Frikiği muhteşem vurdu ama bir adım atarsın yani. Ersin de bizim gibi izledi golü. Oyuna bir stoper girdi. Stoper demeye dilim varmıyor. Top ayağında auta atıyor, taca atıyor. Niye bu kadar zorluyorsun. Rosier'i alıyorsun, onu da küstürüyorsun" açıklamasını yaptı.

"112 ACİL NECİP VAR"

Büyük takım kalecilerinin performansları arasında bir değerlendirme yapan Nihat Kahveci, "Ne kadar iyi de olsa Muleka'yı hoca bugün sahada çok tuttu. Ersin bu hataları artık yapar. Endri Çekici çok iyi vuruyor ama biz Muslera bu topu çıkarmalı diyoruz. Büyük takım kalecilerinden beklentimiz farklı. İyi oynadığında zaten şampiyon oluyor. Zorlama abi. Orada 112 acil Necip var. Rosier'i çıkaracağına al onu. Onu da küstürdü, Necip'i de keserek küstürdü" ifadelerini kullandı.

Beşiktaşın yıldızına olay sözler Sahada yürüyecek hali yoktu

Spor yorumcusu Feyyaz Uçar, İstanbulspor ile Beşiktaş'ın 2-2 berabere kaldığı maçın ardından beIN Sports ekranlarından değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

"OYUNDA BİR TUTUKLUK VARDI"

Beşiktaş'ta oyuncuların hazır bir görüntü çizmediğini söyleyen Feyyaz Uçar, "Geçen haftaki Başakşehir mağlubiyetinin ardından telafi edilmesi gereken puan kayıpları vardı ancak Beşiktaş yine puan kaybetti. Beşiktaş'ta maça hazır olmayan 4-5 oyuncu vardı sahada. Genel olarak oyunda bir tutukluk vardı" dedi.

Takımda bir problem var gibi göründüğünü söyleyen Uçar, "Oyuncular arasında bir problem vardı gibi. Weghorst gol atıyor, golden sonra Masuaku'ya bir şeyler anlatıyor. Sevinmeleri lazım orada. Beşiktaş, 2-2'den sonraki oyunu neden 2-1'den sonra oynamadı gerçekten anlamadım" diyerek sözlerini noktaladı.

"TEBRİK ETMEK LAZIM"

Necati Ateş, Beşiktaş'ın İstanbulspor ile 2-2 berabere kaldığı maçı TRT Spor'da değerlendirdi. İstanbulspor'un performansını beğendiğini belirten Necati Ateş, "Ben İstanbulspor'u çok iyi gördüm. Oyunun doğrularını oynamaya çalışan, daha çok pas yapan bir İstanbulspor vardı. Kesinlikle bu takımı tebrik etmek lazım. Çok iyi bir oyun oynadılar ve elinden geleni yaptılar" diye konuştu.

Haberin Devamı

"YÜRÜYECEK HALİ YOKTU"

Beşiktaş'ın performansını yorumlayan Necati Ateş açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Beşiktaş bugün istediği oyunu oynayamadı. Kaybedilen puanlar kime yazar bilmem ama Ismael'in oyuncu değişiklileri yine tartışılır. Ciddi sıkıntı yaratıyor ve yaratmaya da devam ediyor. Souza'yı bekliyordu herkes 11'de. Sahada yürüyecek hali yoktu. Bildiğimiz Souza'dan çok çok uzakta bir görüntüsü vardı. Milli takım arası ona da iyi gelecektir. Temposu çok düşük. Beşiktaş taraftarı da sıkılmıştır izlerken. Bu takımın nasıl oynadığını biliyoruz. Bu gerçekten değişik geliyor. Bu akım yorgun mu? Haftada bir maç yapıyor. Ne yaptı da bu kadar yorgun? Bunları tartışmak lazım."

Beşiktaşın yıldızına olay sözler Sahada yürüyecek hali yoktu

"BU KADARINA TALİHSİZLİK DENMEZ"

Spor yorumcusu Tolga Zengin, İstanbulspor - Beşiktaş maçının ardından kaleci Ersin Destanoğlu'nun performansını değerlendirdi. Ersin Destanoğlu'nun performansı hakkında konuşan Tolga Zengin, "Bu kadarına talihsizlik denmez. Bir maç olur, iki maç olur ancak bir noktadan sonra bunu performans düşüklüğü olarak değerlendirebiliriz. Frikikte barajına arkasına hamle yaptığı için terste kaldı Ersin zaten ondan sonra iş işten geçti. Ersin'in frikikte topu görmeden hamle yapması yanlış. Senin sorumlu olduğun yer, barajın kapatmadığı yer" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Beşiktaşın yıldızına olay sözler Sahada yürüyecek hali yoktu

Tolga Zengin, Ersin Destanoğlu hakkındaki açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Ersin topu görmediği için zihinsel olarak sağa gidiyor. İlk golde şut çok sertti ama yakın olduğu direkten top içeri girdi.Ersin kariyerine çok iyi bir performansla başladı ancak üstüne koyman gerekir. Koymazsan Beşiktaş için yetmez. Çok önemli bir bölgede oynuyorsun. Mental düşüklüğü kaldırmaz kalecilik. Zihinsel olarak çok güçlü olman lazım. Mert gibi de bir alternatifi var Beşiktaş'ın. Zihinsel olarak oyuncuları bir sonraki maça hazırlamak lazım. Bu gollerin çoğu Ersin'in mental yorgunluğundan kaynaklanıyor. Bu üzerine devam etmek oyuncuya zarar verebilir."