Beşiktaş Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan ilk transfer! Sevilla'ya teklif sunuldu

Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan ilk transfer! Sevilla'ya teklif sunuldu

08.01.2024 - 18:22 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta ara transfer dönemi için çalışmalarına hız veren kurmayların, Sevilla'nın yıldızı için teklifte bulunduğu iddia edildi.

Fernando Santos'u teknik direktörlüğe getiren Beşiktaş'ta kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların, bir süredir gündemde olan tecrübeli futbolcu için teklifte bulunduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

İspanyol basınında yer alan habere göre; Beşiktaş, Sevilla forması giyen Oliver Torres için transfer teklifinde bulundu. Siyah-beyazlıların, 29 yaşındaki futbolcu için 2 milyon euroluk öneride bulunduğu kaydedildi.

Oliver Torres'in Beşiktaş'ta forma giymeye sıcak baktığı aktarıldı. 29 yaşındaki orta saha bu sezon Sevilla'da 22 maçta forma şansı buldu. Oliver Torres bu karşılaşmalarda 1 asist üretti.

Oliver Torres'in Sevilla ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 29 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Atletico Madrid altyapısında futbola başlayan Oliver Torres daha sonra Villarreal ve Porto'da da forma giydi. Sevilla, 2019-2020 sezonu başında 11 milyon euro ödeyerek İspanyol yıldızı renklerine bağladı.

Haberin Devamı