Basaksehir Beşiktaş'ta Gedson Fernandes ve Omar Colley için seferberlik!

Beşiktaş'ta Gedson Fernandes ve Omar Colley için seferberlik!

06.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ta yoğun tedavi programı uygulanan Gedson ve Colley bugün takımla çalışmaları halinde Ankaragücü ile oynanacak kupa yarı final rövanşında forma giyebilecek.

Beşiktaşta Gedson Fernandes ve Omar Colley için seferberlik

Çaykur Rizespor’u Joe Worrall’ın 90+7’de attığı golle 3-2 yenerek moral bulan Beşiktaş yarın evinde Ankaragücü ile Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşına çıkacak. Kartal deplasmanda golsüz berabere kaldığı rakibini devirirse finale yükselecek ve kupayı kazanma yolunda dev bir adım atacak.

Haberin Devamı

Kritik maç öncesi Gedson Fernandes, Omar Colley, Arthur Masuaku ve Bakhtiyor Zaynutdinov’un sakatlıkları devam ediyor. Gedson, Masuaku ve Bakhtiyor sakatlıkları yüzünden Çaykur Rize maçında forma giyememişti. Colley ise sağ dizine aldığı darbe nedeniyle devre arasında yerini Worrall’a bırakmıştı.

Adale sakatlığı devam eden Bakhtiyor, Ankaragücü maçının kadrosunda yer almayacak. Dizinde ödem belirlenen Masuaku da yüksek olasılıkla maçta görev yapamayacak.

Siyah-beyazlılarda Gedson ve Colley’in maça yetiştirilmeleri için ise çok yoğun çaba harcanıyor. Gedson ve Colley dünkü idmanda bireysel program gerçekleştirdi. Tedavilerine devam edilen deneyimli oyuncular bugün takımla çalışmaları halinde müsabakanın kadrosuna yazılacak.

Haberin Devamı

Bu arada Fenerbahçe derbisinde gördüğü kırmızı kart nedeniyle 2 maç ceza alan Al Musrati statü gereği kupa maçında forma giyebilecek. Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe’nin Libyalı orta saha oyuncusunu yedek soyundurması bekleniyor.