Beşiktaş Beşiktaş'ta kadro dışı kalmıştı! Trabzonspor yıldız futbolcu için devrede

Beşiktaş'ta kadro dışı kalmıştı! Trabzonspor yıldız futbolcu için devrede

26.12.2023 - 09:05 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ta kadro dışı olan yıldız futbolcuya sürpriz bir talip çıktı. Abdullah Avcı'nın olumlu rapor verdiği yıldız isim için Trabzonspor harekete geçti.

Beşiktaşta kadro dışı kalmıştı Trabzonspor yıldız futbolcu için devrede

Bordo-Mavililer ara transfer döneminde stoper ve orta sahaya mutlaka takviye yapacak. Yabancı kontenjanının boşaltılması durumunda sağ bek, kanat ve forvet bölgelerine de oyuncu bakılıyor. Stoper konusunda ise sürpriz bir isim radara girdi.

Haberin Devamı

ERIC BAILLY BOMBASI

Fanatik'te yer alan habere göre Trabzonspor'da stoper konusunda sürpriz bir isim radara girdi: Eric Bailly... Beşiktaş’ın sezon başında Manchester United’tan kadrosuna kattığı 29 yaşındaki savunmacı, geçtiğimiz haftalarda kadro dışı bırakılmıştı.

Beşiktaşta kadro dışı kalmıştı Trabzonspor yıldız futbolcu için devrede

Af kararı çıksa dahi Beşiktaş’ta devam etmeyeceği konuşulan Bailly için Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın olumlu görüş belirttiği ve Fildişili oyuncuyu çok beğendiği öğrenildi. Ancak bu transferde Bailly’nin isteyeceği maaş ve kontrat süresi belirleyici nokta olacak.

BONSERVİS SORUNU YOK

Beşiktaş’ın, kalan alacaklarının ödenmesi halinde Bailly’yi serbest bırakmaya hazır olduğu belirtilirken; geçtiğimiz günlerde tecrübeli stoperin adı Villarreal’le de anılmıştı. Beşiktaş ile sezon başında 2 milyon 250 bin Euro maaş karşılığında anlaştığı belirtilen Bailly için Trabzonspor cephesi nabız yokluyor.

Haberin Devamı

Yazarlar