Beşiktaş Beşiktaş'ta Milot Rashica tehlikesi! Aboubakar mutluluğu

Beşiktaş'ta Milot Rashica tehlikesi! Aboubakar mutluluğu

07.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Milot Rashica, Beşiktaş’ın pazar günü sahasında Başakşehir’le oynayacağı kritik maçı kaçırabilir. Yüksek ateş ve şiddetli karın ağrısı yüzünden hastanede yatarken, Gaziantep FK, Antalyaspor maçlarında forma giyemeyen Vincent Aboubakar dün takıma dönüş yaptı.

Beşiktaşta Milot Rashica tehlikesi Aboubakar mutluluğu

UEFA, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları yüzünden ertelenen Kosova ile İsrail arasındaki EURO 2024 eleme grubu karşılaşmasının 12 Kasım Pazar günü oynanacağını duyurdu. Kosova Milli Takımı’nın en önemli isimlerinden olan Rashica kadroya çağrılması halinde aynı gün oynanacak Beşiktaş-Başakşehir maçında forma giyemeyecek. UEFA, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları yüzünden ertelenen Kosova ile İsrail arasındaki EURO 2024 eleme grubu karşılaşmasının 12 Kasım Pazar günü oynanacağını duyurdu. Kosova Milli Takımı’nın en önemli isimlerinden olan Rashica kadroya çağrılması halinde aynı gün oynanacak Beşiktaş-Başakşehir maçında forma giyemeyecek. 

Haberin Devamı

Yıldız futbolcu, Andorra’yı 3-0 yendikleri gruptaki son maçta 2 gol, 1 asiste imzasını atmıştı.

ABOUBAKAR MUTLULUĞU

Kartal’da gözler perşembe günü Tüpraş Stadı’nda Bodo Glimt’le oynanacak UEFA Avrupa Konferans Ligi 4. hafta maçına çevrildi. Siyah-beyazlı takım dün öğle saatlerinde Teknik Sorumlu Burak Yılmaz yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla kritik müsabakanın hazırlıklarına başladı. Antalyaspor maçında 11’de forma giyen futbolcular yenilenme çalışması yaptı. Diğer oyuncuların ısınma koşusu ve 5’e 2 pas programından sonra yan top çalışmaları üzerinde durduğu aktarıldı.

KRİTİK MAÇTA SAHADA

Sağlığına kavuşan Kamerunlu futbolcu antrenmanın tamamında takımla çalıştı. Aboubakar’ın Bodo Glimt ile oynanacak karşılaşmada takımdaki yerini alacağı vurgulandı. Deneyimli golcü son olarak Bodo Glimt ile Norveç’te oynanan maçta forma giyerken, şiddetli soğuk algınlığı nedeniyle dört gün hastanede yatmıştı.

Haberin Devamı

Yazarlar