Gaziantep FK Süper Lig'de inanılmaz hata! 'Oyunu başlatmadık' itirazları

Süper Lig'de inanılmaz hata! 'Oyunu başlatmadık' itirazları

06.11.2023 - 20:31 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 11'inci haftasında Gaziantep FK ile Rizespor'un karşı karşıya geldiği maçta inanılmaz bir hataya imza atıldı. Rizespor'un genç stoperinin hatası büyük bir şok etkisi yarattı.

Süper Ligde inanılmaz hata Oyunu başlatmadık itirazları

Marius Sumudica yönetimindeki Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 11'inci haftasında Rizespor'u konuk etti. Zorlu karşılaşmanın ilk yarısında Rizespor'da Emirhan Topçu inanılmaz bir hataya imza attı.

Haberin Devamı

Rizespor'un aut atışı yapmaya hazırlandığı pozisyonda Gökhan Akkan, yanındaki Emirhan Topçu'ya pasını verdi. Emirhan Topçu baskı sonrası topu bir anda ceza sahası içinde eline aldı.

Rizesporlu futbolcular bu sırada hakeme dönüp penaltı itirazlarında bulundu. Maçın hakemi Ali Şansalan, Emirhan Topçu'nun elle topu tutmasının ardından penaltı noktasını işaret etti.

Rizesporlu futbolcular bu sırada 'Henüz oyunu başlatmamıştık' itirazlarında bulundu. Gökhan Akkan'ın oyunu başlatması için topu Emirhan Topçu'ya bıraktığı belirtildi.

Ali Şansalan bir süre VAR'ı dinledikten sonra kararını değiştirmedi. Gaziantep FK, Rizespor karşısında 20'nci dakikada penaltı kazandı.

Gaziantep FK'nın kazandığı penaltıda topun başına Alexandru Maxim geçti. Rumen oyuncu beyaz nokta üzerinde hata yapmadı ve takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı. Gaziantep FK'nın yıldızı Alexandru Maxim bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı