Beşiktaş Beşiktaş'ta Nathan Redmond fırtınası! Cenk Tosun bir ilki yaşadı

Beşiktaş'ta Nathan Redmond fırtınası! Cenk Tosun bir ilki yaşadı

02.04.2023 - 22:26 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe deplasmanında sahaya çıktı. Devre arasına 1-0 geride giren Beşiktaş'ta Nathan Redmond maçın anahtar oyuncusu oldu.

Beşiktaşta Nathan Redmond fırtınası Cenk Tosun bir ilki yaşadı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar zorlu maçın ilk yarısını 1-0 geride kapattı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in oyuna ikinci yarıda dahil ettiği Nathan Redmond maçın kader adamı oldu. İngiliz oyuncu gösterdiği performansla maça damga vurdu.

Haberin Devamı

VALENCIA PENALTIDAN ATTI

Heyecan dolu maçın 41'inci dakikasında Fenerbahçe'de Arda Güler'in yerde kaldığı pozisyonda Halil Umut Meler penaltı noktasını gösterdi. Fenerbahçe'nin kazandığı penaltıda topun başına geçen Enner Valencia fileleri havalandırdı.

Beşiktaşta Nathan Redmond fırtınası Cenk Tosun bir ilki yaşadı

GÜNEŞ'TEN REDMOND HAMLESİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisinin ikinci yarısına hamlelerle başladı. Siyah-beyazlılarda Rachid Ghezzal'ın yerine Nathan Redmond oyuna dahil oldu.

Haberin Devamı

KIRMIZI ÇIKTI, PENALTI KAÇTI

Karşılaşmanın 50'nci dakikasında Beşiktaş'ta Welinton, Enner Valencia'yı ceza sahasında faulle durdurdu. Maçın hakemi Halil Umut Meler pozisyonda penaltı noktasını gösterdi. Welinton ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Enner Valencia kazanılan penaltıda topun başına geçti. Enner Valencia'nın vuruşunda top direkten auta gitti.

REDMOND'DAN ASİST CENK'TEN GOL

Dev derbinin 58'inci dakikasında Beşiktaş'ta Nathan Redmond sağ kanatta topla buluştu. Nathan Redmond'ın ortasında Cenk Tosun kafa vuruşunu yaptı. Altay Bayındır'ın dokunamadığı meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Fenerbahçe karşısında ilk kez gol sevinci yaşadı.

Beşiktaşta Nathan Redmond fırtınası Cenk Tosun bir ilki yaşadı

YİNE AYNI İKİLİ

Zorlu maçın 62'nci dakikasında Beşiktaş'ta Nathan Redmond bir kez daha Cenk Tosun'a pasını aktardı. Cenk Tosun'un şutunda top ağlarla buluştu. 10 kişi Beşiktaş deplasmanda 2-1'lik üstünlüğü yakaladı.

REDMOND'DAN MUHTEŞEM GOL

Karşılaşmanın 76'ncı dakikasında Nathan Redmond rakiplerinden sıyrıldı ve ceza sahası dışından şutunu çekti. Nathan Redmond'ın şutunda top ağlarla buluştu. Beşiktaş, Nathan Redmond'ın golüyle farkı ikiye yükseltti.

Haberin Devamı

Nathan Redmond'ın inanılmaz golü sonrası Vincent Aboubakar takım arkadaşının kramponunu öptü.

Beşiktaşta Nathan Redmond fırtınası Cenk Tosun bir ilki yaşadı

90+1. dakikada Beşiktaş, Vincent Aboubakar ile durumu 4-1'e getirirken asisti yapan isim yine Nathan Redmond oldu. İngiliz oyuncu, karşılaşmayı 1 gol, 3 asist ile tamamlayarak derbiye damga vurdu.

'ÜZERİME DÜŞENİ YAPTIM'

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Nathan Redmond, bir arada kalarak ikinci yarıda gösterdikleri performansa dikkat çekti ve "Takımı ve herkesi tebrik etmek istiyorum. Bugün çok odaklıydık, konsantreydik. Aleyhimize çalınan penaltı ve kırmızı kartı da göz önünde bulundurursak birlikte kaldık, dağılmadık. İkinci yarı özellikle çok iyi bir performans göstererek galibiyeti hak ettik" ifadelerini kullandı.

Attığı gole ilişkin görüşleri de sorulan İngiliz oyuncu, "10 kişi kaldığımız başka maçlar da oynadık. Benim görevim o noktada takıma yardımcı olmak, boşlukları görmek, topu oraya taşımaktı. Her fırsatı değerlendirmeniz gerekiyor. Ben de üzerime düşeni yaptım" dedi.

Haberin Devamı