Beşiktaş Beşiktaş'ta Renato Sanches ısrarı! Fernando Santos etkisi

Beşiktaş'ta Renato Sanches ısrarı! Fernando Santos etkisi

12.01.2024 - 20:33 | Son Güncellenme:

Jean Onana ile yollarını ayıran Beşiktaş'ın Renato Sanches için ısrarının sürdüğü öğrenildi. Siyah-beyazlılarda bu transferde Fernando Santos'un etkin rol oynayabileceği aktarıldı.

Beşiktaşta Renato Sanches ısrarı Fernando Santos etkisi

Jonas Svensson ile kadrosunu güçlendiren Beşiktaş'ın orta saha arayışlarında Renatos Sanches için ısrarcı olduğu belirtildi. Siyah-beyazlıların, Roma'da beklediği süreyi bulamayan Portekizli orta saha için çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Haberin Devamı

Foot Mercato'nun haberine göre; Paris Saint Germain'de bonservisi bulunan Renato Sanches için Beşiktaş'ın kiralama planı üzerinde durduğu öğrenildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un transferde etkili olabileceği kaydedildi. 26 yaşındaki orta sahanın Beşiktaş'a sıcak bakabileceği ifade edildi.

Paris Saint Germain'in Renato Sanches'in bonservisiyle ayrılmasına da sıcak baktığı vurgulandı. Renato Sanches bu sezon Roma'da 9 maça çıktı ve 1 gol sevinci yaşadı.

Renato Sanches'in Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Portekizli orta sahanın güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Benfica altyapısında yetişen Renato Sanches daha sonra Bayern Münih, Swansea City, Lille ve Paris Saint Germain'de forma giydi. Portekiz Milli Takımı'nda 32 müsabakada oynayan Renato Sanches, 3 kez rakip fileleri havalandırdı.