Galatasaray Galatasaray'a Premier Lig'den dinamo! Transfer teklifi sunuldu

Galatasaray'a Premier Lig'den dinamo! Transfer teklifi sunuldu

12.01.2024 - 18:50 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandıran kurmayların sürpriz bir hamlede bulunduğu iddia edildi. Sarı-kırmızılıların, Premier Lig ekibinde forma giyen başarılı futbolcuyu renklerine bağlamak istediği aktarıldı.

Galatasaraya Premier Ligden dinamo Transfer teklifi sunuldu

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda Premier Lig ekibinde forma giyen tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmayı planladığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Ada basınından Sky Sports'ta yer alan habere göre; Galatasaray, Nottingham Forest forması giyen Orel Mangala'nın peşine düştü. Sarı-kırmızılıların, 25 yaşındaki orta saha için teklifte bulunduğu kaydedildi.

Galatasaray'ın Orel Mangala için sunduğu teklifin ayrıntıları haberde yer almadı. 25 yaşındaki futbolcu için Juventus ile Napoli'nin de devrede olduğu aktarıldı.

Belçikalı orta saha bu sezon 18 maçta forma şansı buldu. Orel Mangala bu karşılaşmalarda 1 gol sevinci yaşadı. Orel Mangala'nın Nottingham Forest ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Belçikalı yıldızın güncel piyasa değeri 22 milyon euro.

Anderlecht altyapısında yetişen Orel Mangala daha sonra kiralık olarak Borussia Dortmund altyapısında forma giydi. Stuttgart'ın bonservisini aldığı Belçikalı orta saha, 2018-2019 sezonunda kiralık olarak Hamburg'da oynadı. Nottingham Forest, 2022-2023 sezonu başında 13 milyon euro karşılığında Orel Mangala'yı renklerine bağladı.

Haberin Devamı

Orel Mangala, Belçika Milli Takımı'nda 12 maçta forma şansı buldu.