Beşiktaş Beşiktaş'ta Santos giderse adaylar hazır! Avrupa'da tarih yazmıştı

Beşiktaş'ta Santos giderse adaylar hazır! Avrupa'da tarih yazmıştı

06.04.2024 - 10:41 | Son Güncellenme:

Beşiktaş performansından memnun olmadığı Fernando Santos'un yerine gelebilecek 2 adayı belirledi.

Beşiktaşta Santos giderse adaylar hazır Avrupada tarih yazmıştı

Siyah-beyazlıların hocası, "Ben buraya proje için geldim. Beşiktaş'ın gelecek sezonunu planlıyoruz. Yönetim bana inanıyor, ben de onlara inanıyorum" dese de artık yönetim kanadında da kendisine olan güven tamamen azaldı.

Haberin Devamı

Portekizli teknik adamın yerine sezon sonu için arayışlar başladı. Fernando Santos ile en geç mayıs ayında yollar ayrılacak. Tecrübeli teknik adamın, 500 bin Euro tazminat maddesi olduğu kaydedildi. Beşiktaş ya da Santos bu parayı ödediği takdirde karşılıklı anlaşmadan vazgeçebiliyor.

İLK ADAY TERZIC

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un yerine getirilecek teknik direktör için iki aday öne çıkıyor. Bunlardan ilki Bundesliga takımı Borussia Dortmund'u çalıştıran ve sezon sonu Alman ekibinden ayrılması beklenen Edin Terzic. Beşiktaş'ta Slaven Bilic döneminde yardımcı antrenörlük yapan Hırvat teknik adam, daha önce iki kez siyah-beyazlı takımla anılmıştı.

Beşiktaşta Santos giderse adaylar hazır Avrupada tarih yazmıştı

İKİNCİ ADAY KURBANOV

Düşünülen bir başka isim ise Kurban Kurbanov. Karabağ ve Azerbaycan futboluna damga vuran, Avrupa'da da adından söz ettiren 51 yaşındaki Azeri çalıştırıcı, Terzic ile birlikte listenin başında yer alıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Santos giderse adaylar hazır Avrupada tarih yazmıştı

15 MAÇA ÇIKTI

Beşiktaş'ın başında 15 resmi maça çıkan Fernando Santos bu karşılaşmalarda 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alırken maç başına 1.60 puan ortalaması tutturdu.