Beşiktaş Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy fırtınası! Burak Yılmaz'ı yakaladı

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy fırtınası! Burak Yılmaz'ı yakaladı

13.01.2024 - 20:47 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldiği maçta Semih Kılıçsoy'un performansı parmak ısırttı. 18 yaşındaki genç yetenek, Burak Yılmaz'ın ardından bir ilke imza attı.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy fırtınası Burak Yılmazı yakaladı

Süper Lig'in 20'nci haftasında Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Fernando Santos'un ilk maçında Semih Kılıçsoy'un gösterdiği performans alkış topladı.

Haberin Devamı

Serdar Topraktepe'nin düzenli olarak 11'de şans verdiği Semih Kılıçsoy, Fernando Santos'un ilk maçında da 11'de görev aldı. 18 yaşındaki hücumcu, Fatih Karagümrük müsabakasındaki performansıyla Burak Yılmaz'ın unutulmaz başarısını tekrarladı.

Karşılaşmanın 62'nci dakikasında Beşiktaş'ın çok adamla yüklendiği atakta Salih Uçan'ın şutu savunmadan sekti. Dönen topu dar açıda kaleye gönderen Semih Kılıçsoy'un vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

Opta'nın verilerine göre; Süper Lig'deki son dört maçında da gol atan Semih Kılıçsoy, 2007/08'den bu yana Burak Yılmaz'ın (6 maç; Mart-Nisan 2019) ardından Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla dört maçlık seri yakalayan ikinci Türk oyuncu oldu.

Mücadelenin 65'inci dakikasında Beşiktaş'ın hızlı gelişen atağında Semih Kılıçsoy topla buluştu. 18 yaşındaki genç futbolcunun pasında Milot Rashica topu kontrol etti ve ağları havalandırdı. Semih Kılıçsoy, Beşiktaş formasıyla bu sezon 2'nci asistini yaptı.

Haberin Devamı

Semih Kılıçsoy son dönemde gösterdiği performansla parmak ısırttı. Genç oyuncu, son 4 maçında 5 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.