Fenerbahçe Rade Krunic'in satın alma opsiyon şartı şaşırttı! Fenerbahçe ligden düşmezse zorunlu

Rade Krunic'in satın alma opsiyon şartı şaşırttı! Fenerbahçe ligden düşmezse zorunlu

13.01.2024 - 20:32 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Milan'dan kiraladığı Rade Krunic'in satın alma opsiyonu maddesindeki şart şaşkınlık yarattı.

Rade Krunicin satın alma opsiyon şartı şaşırttı Fenerbahçe ligden düşmezse zorunlu

Leonardo Bonucci'yle sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Fenerbahçe, Milan'dan Rade Krunic'i de kadrosuna kattı. Sarı-lacivertliler, Bosna Hersekli orta sahanın sezon sonuna kadar kiralandığını açıkladı.

Haberin Devamı

Rade Krunic için Milan ile yapılan anlaşmada şarta bağlı satın alma opsiyonu maddesinin bulunduğu belirtildi. Anlaşmada yer alan şart maddesinin detayları netlik kazandı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe ligden düşmezse Rade Krunic’in satın alma opsiyonu devreye girecek. Sarı-lacivertlilerin bu opsiyonun devreye girmesi halinde Milan'a ödeyeceği bonservis bedeli ise haberin ayrıntılarında yer almadı.

Fenerbahçe, Rade Krunic transferini açıklarken şu ifadeleri kullandı: "Ara transfer döneminde Profesyonel Futbol A Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarını sürdüren kulübümüz; orta saha oyuncusu Rade Krunic ve kulübü AC Milan ile anlaşmaya varmıştır. Satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak renklerimize bağladığımız oyuncuya ailemize hoş geldin diyoruz."

Haberin Devamı

"SONUNDA BURADAYIM"

30 yaşındaki orta saha, Fenerbahçe'ye imza atmasının ardından sarı-lacivertlilerin kulüp televizyonuna konuştu. Rade Krunic, Fenerbahçe'nin kendisini çok istediğini belirterek, "Fenerbahçe burada olmamı çok istedi ve bu beni çok mutlu etti. Sonunda buradayım! Takımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Taraftarlarımızın sahada her şeyimi vereceğimi bilmesini isterim. Mücadele ettiğimiz her kulvarda şampiyonluk için elimden geleni yapacağım" dedi.

Rade Krunic'in Fenerbahçe'de 33 numaralı formayı giyeceği öğrenildi. Milan formasını bu sezon 14 maçta giyen Rade Krunic, 896 dakika sahada kaldı.