Beşiktaş Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a transfer teklifi! Bundesliga ekibi devrede

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a transfer teklifi! Bundesliga ekibi devrede

10.04.2024 - 19:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Semih Kılıçsoy'a Bundesliga temsilcisinin talip olduğu öğrenildi. 18 yaşındaki santrfor için resmi teklif yapıldığı aktarıldı.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoya transfer teklifi Bundesliga ekibi devrede

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ın genç forveti Semih Kılıçsoy gösterdiği performans sonrası Avrupa'dan çok sayıda dev kulübün radarına girdi. Siyah-beyazlıların yeni sözleşme imzaladığı Semih Kılıçsoy için Bundesliga temsilcisinin harekete geçtiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın genç yıldızı için Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'un hamle yaptığı aktarıldı. Takvim'in haberine göre; Eintracht Frankfurt'un Semih Kılıçsoy için Beşiktaş'a transfer teklifi sunduğu öğrenildi.

Beşiktaş'a sunulan teklifin 9 milyon euro olduğu aktarıldı. Siyah-beyazlıların bu teklifi direkt olarak reddettiği ve Semih Kılıçsoy'u takımda tutmayı planladığı kaydedildi.

Semih Kılıçsoy için gelecek sezon 25-30 milyon euro bandında bir teklif gelmesi halinde transfere sıcak bakılabileceği aktarıldı.

18 yaşındaki santrfor bu sezon Beşiktaş'ta 28 müsabakada süre aldı. Semih Kılıçsoy bu karşılaşmalarda 10 gol attı ve 2 asist üretti. Semih Kılıçsoy'un Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. 18 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 8 milyon euro.