Beşiktaş Beşiktaş'ta Şenol Güneş biletini kesti! 'Disiplinsiz ve verimsiz'

Beşiktaş'ta Şenol Güneş biletini kesti! 'Disiplinsiz ve verimsiz'

03.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta zirve hedefinden uzaklaşılmasının ardından Şenol Güneş ve kurmayları bir yandan da gelecek sezon planlamasına başladı. Tecrübeli teknik adamın, "Disiplinsiz ve verimsiz" olarak nitelendirdiği yıldız futbolcunun üstünü çizdiği öğrenildi.

Beşiktaşta Şenol Güneş biletini kesti Disiplinsiz ve verimsiz

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gerisinde kalan Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon için kadro planlamasını oluşturmak adına harekete geçti. Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda hareket eden siyah-beyazlılarda yıldız futbolcuyla ayrılık kararı alındığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in "Disiplinsiz ve verimsiz" olarak nitelendirdiği tecrübeli futbolcunun yanı sıra Arthur Masuaku'nun da satın alma opsiyonunun kullanılmaması kararının alındığı ortaya çıktı.

"DELE ALLI'DEN VERİM ALAMADIM"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş geçtiğimiz gün basın mensuplarıyla bir araya gelmişti. Siyah-beyazlıların gündemini değerlendiren tecrübeli teknik direktör, Tottenham'dan kiralanan Dele Alli konusunda açık konuşmuştu. Şenol Güneş, Dele Alli'den verim alamadığı için rahatsız olduğunu belirterek, "Dele Alli'nin problemi yok. Çok mütevazi bir oyuncu, çalışıyor, koşuyor. Top kazanmaya başladı. Top kullanma ve şut atmada sıkıntısı var. Sanki hiç gücü yok. Talihsizlik mi, bu böyle mi bilemiyorum. Verim alamadım, rahatsızım" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Şenol Güneş biletini kesti Disiplinsiz ve verimsiz

REDMOND'IN AKLI PREMIER LİG'DE

Nathan Redmond, Four Four Two dergisine özel bir röportaj verdi. İngiliz yıldız sezon sonu Premier Lig’e dönmek istediğini dile getirdi.

Beşiktaş formasıyla çıktığı 18 maçta 2 gol, 3 asistlik performans sergileyen Redmond, “Süper Lig düşünülenden daha çekişmeli. Futbolcular daha çok kariyerlerinin sonlarında Türkiye’ye transfer oluyor algısı var ama ben henüz 28 yaşındayım. Sezon sonu serbest kalacağım ve şu an için ana hedefim Premier Lig’e geri dönmek” dedi.

ONUR BULUT VEYA UMUT MERAŞ

Süper Lig’in 24. haftasında pazar günü Ankaragücü’nü konuk edecek Beşitaş hazırlıklarını sürdürdü. Siyah-beyazlı futbolcular, ısınma ve istasyon koşularından sonra 5’e 2 pas çalışması gerçekleştirdi. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamlandı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in Ankaragücü maçında sol bekte Onur Bulut veya Umut Meraş’a forma vereceği ifade edildi. Sözleşmesindeki zorunlu satın alma maddesi nedeniyle Masuaku’yu düşünmeyen Güneş’in yeni transfer Onur’a 11’de görev vermeyi planladığı aktarıldı.

Beşiktaşta Şenol Güneş biletini kesti Disiplinsiz ve verimsiz

N'KOUDOU DEFTERDEN SİLİNDİ

Beşiktaş’ın en önemli hücum kozlarından olan Georges Kevin N'Koudou bir anda defterden silindi.

Şimdiden gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak isteyen Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Kamerunlu futbolcuyu takımda istememesinin perde arkasında birçok somut sebep bulunuyor.

Haberin Devamı

Güneş, Gaziantep FK deplasmanında Kitsiou’ya kafa atması, disiplinsiz davranışları ve inişli-çıkışlı performans sergilemesi nedeniyle Nkoudou’nun biletini kesti. Deneyimli futbolcunun yaptığı basit top kayıpları ve savunmaya gerektiği kadar yardım etmemesi de gözden çıkarılmasında önemli rol oynadı.

Beşiktaşta Şenol Güneş biletini kesti Disiplinsiz ve verimsiz

Kartal, Georges Kevin N'Koudou’yu 2019’da Tottenham’dan 4 milyon 500 bin euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmıştı. Üç ay sonra sözleşmesi bitecek olan 28 yaşındaki futbolcu ayrılık için çeşitli kulüplerle temaslarını sürdürüyor. Şimdiye kadar yaptığı görüşmelerden sonuç alamayan Georges Kevin N'Koudou, takımdan ayrılmazsa kalan maçlarda şans bulamayacak. Teknik patron Şenol Güneş gözden çıkardığı Kamerunlu oyuncuya forma vermeyecek.
Güneş önceki gün düzenlediği basın toplantısında, "Gitmek için görüşmeler yapılıyordu ama sonuç alınmadı. Bu şekilde kalıp da oynamayacak futbolcunun gitmesinde yarar var" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

6 GOLE KATKI SAĞLADI

Georges Kevin N'Koudou bu sezon Beşiktaş'ta 21 maçta forma şansı buldu. Kamerunlu oyuncu bu müsabakalarda 5 gol ve 1 asist üretti. 28 yaşındaki sol kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 5 milyon 500 bin euro.

Beşiktaşta Şenol Güneş biletini kesti Disiplinsiz ve verimsiz

Paris Saint Germain altyapısında futbola başlayan Georges Kevin N'Koudou daha sonra ACBB, Nantes, Marsilya, Tottenham, Burnley ve Monaco formaları giydi. Beşiktaş, 2019-2020 sezonunda Georges Kevin N'Koudou için 4 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.