Beşiktaş Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar takımla çalıştı!

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar takımla çalıştı!

15.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sakatlığı beklenenden daha hızlı iyileşen Beşiktaş’ın golcüsü dün takımla çalışmalara başladı. Kamerunlu forvet pazartesi günü Konyaspor’la oynanacak maçın kadrosunda yer alabilecek.

Beşiktaşta Vincent Aboubakar takımla çalıştı

Beşiktaş, Vincent Aboubakar’a kavuşmak için artık geri sayıma geçti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile 9 Aralık’ta oynanan derbiden sonra kadro dışı bıkarılan Kamerunlu golcü, Afrika Uluslar Kupası’ndan da sakat dönmüştü. Teknik Direktör Fernando Santos’un isteğiyle kadro dışı kararı kaldırılan Aboubakar dün sürpriz şekilde takımla çalışmalara başladı. Adalesindeki sakatlığı düzelen yıldız futbolcunun antrenmanın tamamında yer aldığı aktarıldı.

Sakatlığı yüzünden Afrika Uluslar Kupası’nda sadece 12 dakika forma giyebilen Aboubakar’ın fiziksel açıdan eksikleri bulunuyor. Ancak teknik patron Santos, deneyimli futbolcuyu pazartesi günü Konyaspor’la oynanacak maçın kadrosuna almayı planlıyor. Buna göre Aboubakar fiziksel durumunun düzelmesi ve antrenmanlarda bir aksilik yaşanmaması halinde Konyaspor karşılaşmasında kulübede yer alabilecek.

Haberin Devamı

Kartal’da sakatlıkları düzelen Rashica ve Svensson da dün takımla çalıştı. Bu oyuncular Konya maçında görev yapabilecek. Salih ve Ghezzal’ın ise cuma günü takımla idmana çıkacakları bildirildi.

Salih’in maça yetişme şansının bulunduğu, Ghezzal’ın ise riske edilmeyeceği ifade edildi.

İDMANLAR TÜPRAŞ'TA

Beşiktaş, bundan böyle iç sahada oynayacağı maçlar öncesi son idmanını Tüpraş Stadı’nda yapacak. Siyah-beyazlılar ilk çalışmasını ise Konyaspor maçı öncesi yarın bu statta gerçekleştirecek. Bu isteğin teknik direktör Fernando Santos’tan geldiği, futbolcuların konsantrasyonunu artırmayı planladığı öğrenildi.

Öte yandan Beşiktaş, Konyaspor maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam etti.