Beşiktaş Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'a sürpriz talip! Talep edilen ücret ortaya çıktı

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'a sürpriz talip! Talep edilen ücret ortaya çıktı

09.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Geride kalan sezonun ara transfer döneminde Al Nassr'dan Beşiktaş'a gelen Vincent Aboubakar, kısa sürede siyah-beyazlılarda gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline geldi. Kamerunlu futbolcuya transfer teklifleri gelmeye devam ederken, son olarak sürpriz bir takım talip çıktı. Öte yandan Beşiktaş'ın yıldız oyuncu için talep ettiği bonservis bedeli ortaya çıktı.

Beşiktaşta Vincent Aboubakara sürpriz talip Talep edilen ücret ortaya çıktı

Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Takım içi planlamalarına da devam eden siyah-beyazlı ekipte yıldız futbolcu Vincent Aboubakar'a sürpriz bir talip çıktı. Bunun yanında Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldız için istediği bonservis ücreti ortaya çıktı. İşte transfer haberinin detayları...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TA 3. DÖNEMİ

Hollandalı futbolcu Wout Weghorst'un, İngiliz ekibi Manchester United'a transfer olmasının ardından hücum hattına takviye için arayışlara giren Beşiktaş, çareyi eski golcüsü Vincent Aboubakar’da buldu. Daha önce 2016-2017 ile 2020-2021 sezonlarında Beşiktaş formasını terleten ve Süper Lig'de 2 defa şampiyonluk yaşayan Aboubakar, toplam 67 maçta 35 gol, 9 asistlik performans sergilemişti. Tecrübeli futbolcu, ara transfer sezonunda tekrardan Beşiktaş forması giymeye başladı.

SEZON PERFORMANSI

Devre arasında Beşiktaş forması giymeye başlayan Vincent Aboubakar, geride kalan sezon toplam 16 resmi maça çıktı. Kamerunlu yıldız söz konusu maçlarda 13 kez rakip fileleri sarsmayı başardı ve takım arkadaşlarına 2 kez gol pası verdi.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ı Al Nassr'dan bedelsiz olarak transfer etmişti. Yıldız futbolcu, siyah-beyazlı ekip ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Aboubakar'ın Beşiktaş ile sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

SPARTAK MOSKOVA PEŞİNDE

Rus basınından Sport24'ün haberine göre Spartak Moskova, Beşiktaş'ın yıldız golcüsünü kadroya katmak istiyor. Rus ekibi, yıldız oyuncuyu bonservisiyle satın alarak hücum hattını güçlendirmenin peşinde.

Beşiktaşta Vincent Aboubakara sürpriz talip Talep edilen ücret ortaya çıktı

TALEP EDİLEN BONSERVİS

Haberin detayında Beşiktaş, Vincent Aboubakar için 6 milyon Euro bonservis talep ediyor. Ocak 2023'te bonservis bedeli ödenmeden kadroya katılan 31 yaşındaki golcü ile 2.5+1 yıllık resmi sözleşme imzalanmıştı.