Basketbol Beşiktaş'tan gövde gösterisi! Yeni transferleri için imza töreni düzenlendi

Beşiktaş'tan gövde gösterisi! Yeni transferleri için imza töreni düzenlendi

08.07.2023 - 18:08 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın yeni transferleri için imza töreni yapıldı.

Beşiktaştan gövde gösterisi Yeni transferleri için imza töreni düzenlendi

Beşiktaş Stadyumu’nda gerçekleşen imza törenine; Basketbol Şube ve Akatlar Spor Kompleksi Tesisinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Tahir Güneş, Mal ve Hizmet Satın Alma ve Dijital Projelerin Geliştirilmesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kemal Barış Dillioğlu, Erkek Basketbol Takımı Genel Menajeri Nedim Yücel ve Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Dusan Alimpijevic ve Erkek Basketbol Takımının yeni transferlerinden Egehan Arna, Yiğit Aslan ve Berkan Durmaz katıldı.

UMUT TAHİR GÜNEŞ: BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN ÖZÜR DİLİYORUZ

Yeni bir döneme başladıklarını ifade eden Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Umut Tahir Güneş, “Geçen yılı şöyle bir geçmek istiyorum. Kötü bir dönemden geçtik ve olmaması gereken bir yerde bitirdik. Öncelikle böyle bir şeyi olumlu ya da olumsuz yaşattığımız için Beşiktaş taraftarından özür diliyoruz. Yeni bir döneme başlıyoruz. Yeni hocamızla ve Nedim Yücel’i tekrar Beşiktaş ailesine kazandırdığımız için kırmayıp bizi geldiği için kendisine teşekkür ediyoruz. Nedim’in görüşmeleri sonucunda kıymetli hocamız Beşiktaşımıza katıldı. Nedim Yücel’in ve hocamızın görüşleri doğrultusunda transferlerimizi yaptık. Uygun görüldüğü takdirde de takviyelerimizi yapacağız” dedi.

İBRAHİM KEMAL BARIŞ DİLLİOĞLU: BİR DERS ÇIKARDIK

Geçen yıldan ders çıkardıklarını dile getiren Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kemal Barış Dillioğlu, “Başkanımızın isteğiyle ikinci yarıda basketbolda çalışmalara başladım. Biz geçen yıl işin içinde çok yoktuk ancak bundan bir ders çıkardık. İkinci yarı ile beraber bu dersi çok iyi çalıştık. Bildiğiniz gibi basketbolu Beşiktaş’ta oynamış, basketbolu bıraktıktan sonra da iyi bir menajerlik yapmış, kendini ispat etmiş ve Beşiktaş’ı bilen, kendisi Genel Kurul Üyesi, Babası Divan Kurulu Üyesi Nedim Yücel ile anlaştık. Daha sonra Nedim Yücel ile beraber hocamızı ararken diğer yandan da Türk transferlerine girmemiz gerekiyordu. Çok değerli, milli takımda oynayan sporcu kardeşlerimizle anlaştık. Hocayla ilgili alternatifler vardı, ancak en önemlisi Türkiye’yi bilen, Türkiye’de çalışmış bir hoca arayışındaydık” şeklinde konuştu.

NEDİM YÜCEL: BEŞİKTAŞ CAMİASINA TEKRAR DÖNDÜĞÜM İÇİN ÇOK GURURLUYUM

Beşiktaş’a döndüğü için mutlu olduğunu söyleyen Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı Genel Menajeri Nedim Yücel, “16 yıl formasını giydiğim, kaptanlık yaptığım, doğup büyüdüğüm Beşiktaş camiasına tekrar döndüğüm için çok mutlu ve gururluyum. Aktif oyunculuğu bitirdikten sonra Beşiktaş’ta genel menajer olarak görev almak oyunculuk dönemimde en büyük hayallerimden birisiydi. Bana bu görevi layık gören başta Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Umut Tahir Güneş ve İbrahim Kemal Barış Dillioğlu olmak üzere tüm yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaştan gövde gösterisi Yeni transferleri için imza töreni düzenlendi


DUSAN ALIMPIJEVIC: BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN RİCAM BİZE İNANSINLAR

Beşiktaş taraftarına takıma destek olmaları adına çağrıda bulunan Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Dusan Alimpijevic, “Beşiktaş’ın ne kadar büyük bir taraftar kitlesi olduğunu biliyorum. Onlardan bir ricam var, bize inanmaları, bize yardım etmeleri. Her takım bütün sezonu mükemmel geçirmez. Onlardan ricam bizim düştüğümüz anlarda da bize destek olsunlar ve inansınlar. Sezonun ilk başından itibaren tribünlerin dolu olmasını ve bize destek olmalarını ayrıca rica ediyorum” diye konuştu.

EGEHAN ARNA: UMUYORUM ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATARIZ

Başarılı bir sezon geçirmek istediklerini aktaran Beşiktaş’ın yeni transferi Egehan Arna: “Bir yılın ardından tekrardan büyük Beşiktaş camiasının arasında olduğum için çok mutluyum, çok gururluyum. Burada çok özel iki sezon geçirdim, önemli başarılara imza attık. Umuyorum ki bu sezon daha önce başardıklarımızın kat kat üzerine koyup başarılı bir sezon geçiririz” şeklinde konuştu.

YİĞİT ARSLAN: KİMİNLE KONUŞSAM GÖZÜNDE IŞILTI VE HEYECAN GÖRÜYORUM

Daha hırslı bir şekilde başarılı olmak istediklerini söyleyen Yiğit Arslan, “Burada çok büyük bir kulübün yeni transferleri olarak bulunmaktan gururluyum. Bu organizasyona emeği geçenlere teşekkür ederim. Beşiktaş’ın nasıl bir camia olduğunu hepimiz biliyoruz. Biz burada geçmişi bırakıp artık kurduğumuz takım ile önümüze bakıp, güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Çok heyecanlıyım. Kiminle konuşsam gözünde ışıltı ve heyecan görüyorum. Bu heyecan bizi etkiliyor” dedi.

BERKAN DURMAZ: SAHADA MÜCADELEYİ ASLA BIRAKMAYAN BİR TAKIM OLACAĞIZ

Mücadeleyi bırakmayacaklarını söyleyen Berkan Durmaz: “Öncelikle Beşiktaş gibi büyük bir camiada oynayacağım için çok heyecanlıyım. Saha içinde inişler çıkışlar olabilir. Ancak ben bir oyuncu olarak şunun sözünü verebilirim. İşler kötü gittiğinde bile armanın ağırlığını bilen, sahada mücadeleyi asla bırakmayan bir takım olacağız. Taraftarlarımızdan da ricam Akatlar'da büyük bir sinerji oluşturup çok büyük bir aile olalım” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Yazarlar