Beşiktaş Beşiktaş'tan Lyanco'nun ardından bir transfer daha! Yıldız oyuncu yarın İstanbul'a geliyor

Beşiktaş'tan Lyanco'nun ardından bir transfer daha! Yıldız oyuncu yarın İstanbul'a geliyor

19.07.2023 - 12:52 | Son Güncellenme:

Uzun süren sessiz bekleyişin ardından Lyanco için Southampton'la anlaşma sağlayan Beşiktaş kurmayları transferde vites artırdı. Siyah-beyazlı yönetim, yıldız oyuncunun kulübüyle el sıkıştı. Bonservis bedeli belli oldu.

Beşiktaştan Lyanconun ardından bir transfer daha Yıldız oyuncu yarın İstanbula geliyor

Transferde taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş yönetimi, sessizliğini bozdu, atağa kalktı. Talip olunan Halil Dervişoğlu son dakika hamlesiyle Galatasaray'a transfer olurken, siyah-beyazlı taraftarların çok istediği Dusan Tadic ise ezeli rakip Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu. Sırp yıldızın ezeli rakibe imza atması, Beşiktaşlı taraftarları öfkelendirmişti.

Haberin Devamı

HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI GALİBİYET

Beşiktaş Almanya kampındaki hazırlık maçında Mezokövesd Zsory ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı takım müsabakayı 4-0'lık skorla kazandı. Siyah-beyazlı takımın gollerini 16. dakikada Aboubakar, 20 ve 27'de Muleka ve 62'de Semih Kılıçsoy kaydetti.

Beşiktaştan Lyanconun ardından bir transfer daha Yıldız oyuncu yarın İstanbula geliyor

LYANCO İLE ANLAŞMA TAMAM

İlk olarak Somaspor formasını giyen Emrecan Bulut'u katan siyah-beyazlı yönetim, Southampton'ın savunmacısı Lyanco ile anlaşmaya vardı. Sports Digitale'in haberine göre, Southampton ile yapılan anlaşmaya göre; genç yetenek Emirhan Delibaş Göztepe’ye bonservisiyle verildi. Bunun örneği geçen sene Redmond transferinde Hasic ve Emirhan’ın kiralık olarak Göztepe’ye verilmesinde yaşanmıştı.

BU AKŞAM İSTANBUL'A GELECEK

Haberin Devamı

Beinsports'un haberine göre; tecrübeli savunmacının bu akşam saat 20.00'de İstanbul'a geleceği bildirildi. Lyanco, 2022-2023 sezonunda Southampton ile 21 tanesi Premier Lig olmak üzere 30 maça çıktı. 26 yaşındaki stoper bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asist katkısı sağladı.

JEAN ONANA DA TAMAM

TRT Spor'un haberine göre; Beşiktaş yönetimi Lyanco'dan sonra 6 numara için düşünülen Jean Onana'nın transferinde de mutlu sona ulaştı. Beşiktaş kurmayları, Lens ile anlaşmaya varırken, kulübün kasasından bonservis bedeli olarak 4.2 milyon euro çıkacağı öğrenildi. 23 yaşındaki ön liberonun yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor. 

Beşiktaştan Lyanconun ardından bir transfer daha Yıldız oyuncu yarın İstanbula geliyor

26 MAÇTA OYNADI, GOL KATKISI YOK 

Geçtiğimiz sezon Lens forması ile 26 resmi maça çıkan Onana, bu maçlarda herhangi bir skor katkısında bulunamadı. Onana'nın gelecek sezon Lens'te rotasyon oyuncusu olmak istemediği için ayrılık kararı aldığı öğrenildi.