Beşiktaş Beşiktaş'tan ters köşe transfer hamlesi! Samet Aybaba'dan olumlu rapor

Beşiktaş'tan ters köşe transfer hamlesi! Samet Aybaba'dan olumlu rapor

11.03.2024 - 18:28 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir hamlede bulunduğu öne sürüldü. Siyah-beyazlılarda futbol takımları genel koordinatörü Samet Aybaba'nın genç oyuncuyu izlediği belirtildi.

Beşiktaştan ters köşe transfer hamlesi Samet Aybabadan olumlu rapor

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta gelecek sezon yapılanması için temaslar sıklaştırıldı. Siyah-beyazlıların bu doğrultuda sürpriz bir hamlede bulunduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Belçika'da forma giyen İskandinav yıldız için devrede olduğu aktarıldı. Siyah-beyazlılarda futbol takımları genel koordinatörü Samet Aybaba'nın genç oyuncuyla ilgili olumlu rapor verdiği belirtildi.

Beşiktaş'ın takibe aldığı tecrübeli futbolcunun netlik kazandığı öğrenildi. Takvim'in haberine göre; Beşiktaş, Jesper Daland'ın peşine düştü. Siyah-beyazlıların 24 yaşındaki stoperi takipte olduğu kaydedildi.

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın Norveçli savunmacıyı izlediği ve olumlu rapor verdiği vurgulandı. Jesper Daland bu sezon Cercle Brugge formasını 30 maçta giydi. 24 yaşındaki stoper bu karşılaşmalarda 1 asist üretti.

Jesper Daland'ın Cercle Brugge ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 24 yaşındaki Norveçli stoperin güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı

Vigor altyapısında yetişen Jesper Daland daha sonra Stabaek ve Start formaları giydi. Cercle Brugge, 2021-2022 sezonu başında 1 milyon euro bedelle Jesper Daland'ı renklerine bağladı.

Yazarlar