Beşiktaş Beşiktaş'tan transferde 2 bomba birden! Serdar Sarıdağ canlı yayında açıkladı: Eli kulağında

Beşiktaş'tan transferde 2 bomba birden! Serdar Sarıdağ canlı yayında açıkladı: Eli kulağında

05.02.2024 - 14:11 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Trabzonspor'u 2-0 yenen Beşiktaş'ta gözler transfere çevrilmiş durumda. Gazeteci Serdar Sarıdağ, siyah-beyazlı ekipteki son gelişmeleri değerlendirirken transferi son aşamada olan isimleri açıkladı. İşte detaylar...

Süper Lig'de Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş, transferde de Nottingham Forest forması giyen Joe Worrall'ı renklerine bağlamıştı. Siyah-beyazlı ekibin transfer gündeminde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Skorer Instagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Gazeteci Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ın bitirmeye yakın olduğu transferleri duyurdu. 

Serdar Sarıdağ'ın açıklamaları şu şekilde: 

'BEŞİKTAŞ'IN OYUNUNDA BÜYÜK BİR DEĞİŞİM YOK'

"Beşiktaş'ın oyununda çok büyük bir değişim yok. Pozisyon üretmekte zorluk yaşanıyor. Daha yapılacak çok iş var. Şu an oynanan oyun iyi değil ama pozitif şeyler var. Amartey iyi bir 6 numaraymışsın aslında gibi yorumlar da var. Trabzonspor'un da durumu çok iyi değil, bir ölçü değil bu maç."

"Beşiktaş'ın kondisyonu ve gücü üst seviyede değil. Santos da bunu iyi biliyor. Önce gol yememeye bakmaya çalışılıyor."

'CENK'İN FORMU TAKIMLA İLGİLİ'

"Cenk'in formu takımla ilgili bir durum biraz. Birçok oyuncunun performansı düşüş yaşıyor. Cenk'in kalitesini biliyoruz. Afrika Kupası'nda 4 futbolcun vardı, bir Masuaku orada kaldı. Eğer Beşiktaş şampiyonluk yarışında olsaydı çok net Afrika Kupası yüzünde şampiyonluğu kaçırdı derdim."

Haberin Devamı

Beşiktaştan transferde 2 bomba birden Serdar Sarıdağ canlı yayında açıkladı: Eli kulağında

'YAZ TRANSFER DÖNEMİ OLSA JOE ALINMAYABİLİRDİ'

"Yaz transfer dönemi olsa, maddi durumlar iyi olsa Joe Worrall alınmayabilirdi. Kiralama bedeli yok, 600 bin euro alacak yarım sezon için. Beşiktaş sezon sonu isterse bonservisini alabilir. Tek seçenek o değildi. Mevcut şartlar içerisinde en iyisiydi."

'TRANSFERİN ELİ KULAĞINDA'

"Renato Sanches ve James Rodríguez de eli kulağında gözüküyor. bunlar kısa vadede çözümler ve devre arasında yapılabilecek doğru hamleler olarak bakabiliriz. Yarın öbür gün basında çıkmayan isimler de gelebilir kimse şaşırmasın."

Beşiktaştan transferde 2 bomba birden Serdar Sarıdağ canlı yayında açıkladı: Eli kulağında

'ASIL HAMLELER YAZIN OLACAK'

"Transferde asıl hamleler yaz döneminde olacak. Türkiye Kupası için bu takviyeler yeterli deniyor. Yaz transfer dönemi için bekleniyor, asıl hedef o."

ABOUBAKAR'IN DURUMU

"Aboubakar'ı ilerleyen maçlarda kesinlikle göreceğiz. Hoca ben istiyorum derse bir şey diyemezsiniz."

'MENAJERLERLE SORUNLAR YAŞANDIĞI DOĞRU'

"Bazı menajerlerle sorunlar yaşandığı da doğru. Bilerek zarar verecek menajer durumları yaşandığını duydum. Beşiktaş yönetimi ifşa edebilir."

RIDVAN YILMAZ İDDİALARI

Haberin Devamı

"Masuaku'nun olduğu yerde Rıdvan Yılmaz ilk 11'de oynamaz. Samet Hoca konuştu, Rıdvan Türkiye Ligi'ni düşünmüyorum dedi. Elde Emrecan var, bu da Rıdvan'ı arka plana attı. Galatasaray'a da gidebilir profesyonel futbolcu. Emrecan'ın üzerinde durmaları daha doğru."

'REBİC SORUNLU VE EGOLU'

"Rebic sorunlu ve egolu bir oyuncu. Rebic kendi kendini göndermiş olur. Rebic isteyen olursa gönderirler. Muleka'yı da kiralayabilirler. Sürekli oynasın diye. Piyasası var."

'SANTOS SONRASI SERGEN YALÇIN'

"Santos sonrası bence Beşiktaş'ın hocası Sergen Yalçın olur ama ne zaman olur bilmiyorum."

Yazarlar