Galatasaray Galatasaray'dan sürpriz Muslera kararı! İşte jübile tarihi

Galatasaray'dan sürpriz Muslera kararı! İşte jübile tarihi

05.02.2024 - 11:24 | Son Güncellenme:

2011-2012 sezonundan itibaren Galatasaray'ın kalesini koruyan ve sarı-kırmızılıların efsaneleri arasına adını yazdıran Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Tecrübeli file bekçisinin geleceği hakkında sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Galatasaraydan sürpriz Muslera kararı İşte jübile tarihi

Galatasaray'ın 12 yıldır kalesini koruyan Fernando Muslera'nın sözleşmesi Haziran ayında sona erecek. Sarı-kırmızılı ekipte Uruguaylı file bekçisinin geleceği merak edilmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Galatasaray'da 13. sezonunu geçiren Fernando Muslera, bu sezon 23 haftanın 11'inde kalesini gole kapatırken Galatasaray da 14 golle ligin en az gol yiyen ekibi durumunda. Sezon sonunda Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek olan Uruguaylı file bekçisi formunun zirvesinde olmasına rağmen henüz yeni kontrat teklifi almadı.

JÜBİLE KARARI

Sabah'ta yer alan habere göre yönetim ise ara transferin bitiminin ardından 37 yaşındaki kaleci ile masaya oturma hedefinde. Kulüp tarihine geçen ve şampiyonluklarda büyük pay sahibi olan Muslera'ya yönetimin 1 sezon daha sözleşme önermesi beklenirken sonrasında ise dünyaca ünlü yıldızların olacağı jübile ile vedası yapılacak.

Galatasaraydan sürpriz Muslera kararı İşte jübile tarihi

SÜRPRİZ İDDİA! EYÜPSPOR, MUSLERA'YI İSTİYOR

Haberin Devamı

Sezon sonunda sözleşmesinin bitmesiyle beraber takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen 1.90'lık kalecinin yeni adresi hakkında sürpriz bir iddia da gündeme gelmişti. Trendyol 1.Lig ekiplerinden Arda Turan liderliğindeki Eyüpspor'un Fernando Muslera'ya teklif götüreceği ileri sürülmüştü.