Beşiktaş Beşiktaş'tan transferde ters köşe! Yeni hedef İtalya'dan

Beşiktaş'tan transferde ters köşe! Yeni hedef İtalya'dan

27.08.2023 - 18:53 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta kurmayların transfer çalışmalarına hız verdiği dönemde sürpriz bir isim gündeme geldi. Siyah-beyazlıların, Serie A'da forma giyen Arnavut stoper için harekete geçtiği iddia edildi.

Beşiktaştan transferde ters köşe Yeni hedef İtalyadan

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar transfer çalışmalarını hızlandırdı. UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Süper Lig'de hedeflerine ulaşmak isteyen siyah-beyazlıların gündemine sürpriz bir ismi aldığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın İtalya'da forma giyen tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak istediği ve girişimlere başladığı aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

SAVUNMAYA AMARTEY GELDİ

Beşiktaş'ın stoper tandemine ilk takviyesi Daniel Amartey oldu. Ganalı stoper için herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi. Daniel Amartey ile Beşiktaş arasındaki sözleşmenin 3 yıllık olduğu belirtildi.

Beşiktaştan transferde ters köşe Yeni hedef İtalyadan

SAISS, KATAR'A GİTTİ

Siyah-beyazlılarda forma şansı bulmakta zorlanan Romain Saiss'le yollar ayrıldı. 33 yaşındaki stoper, Katar ekibi Al Sadd ile anlaşma sağladı. Beşiktaş, Romain Saiss'in transferinden 2 milyon 500 bin euro bonservis geliri elde etti.

WELINTON'DAN İTİRAF

Beşiktaş'la sözleşmesinin bitmesinin ardından Pendikspor'la sözleşme imzalayan Welinton açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlılardan ayrılık sürecini anlatan 34 yaşındaki stoper şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Futbol bu tarz şeylere açık bir oyun. Dolasıyla Beşiktaş’la sözleşmem sona ermişti. Çok iyi arkadaşlıklar biriktirdim. Sözleşme uzatmak istemediler. Sonra önüme Pendikspor gibi bir fırsat çıktı. Ben de değerlendirmek istedim. Çok mutluyum bana o fırsatı verdikleri için. Her şey güzel ve yolunda."

Beşiktaştan transferde ters köşe Yeni hedef İtalyadan

DJIMSITI SÜRPRİZİ

beIN Sports'un haberine göre; Stoper transferi için çalışmalarına devam eden Beşiktaş'tan sürpriz bir hamle geldi. Siyah-beyazlıların Atalanta'da forma giyen Berat Djimsiti ile ilgilendiği aktarıldı. Beşiktaş'ın 30 yaşındaki stoperle temasa geçtiği belirtildi.

Berat Djimsiti bu sezon Atalanta formasını 2 maçta giydi ve toplam 165 dakika sahada kaldı. Arnavut stoperin Serie A ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Berat Djimsiti'nin güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Beşiktaştan transferde ters köşe Yeni hedef İtalyadan

İsviçre'de Zürich altyapısında futbola başlayan Berat Djimsiti daha sorna Atalanta ile sözleşme imzaladı. Tecrübeli stoper, Avellino ve Benevento'da kiralık olarak forma giydi. Arnavutluk Milli Takımı'nda 49 maça çıkan Berat Djimsiti, 1 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar