Trabzonspor Bir maçtan daha fazlası! Trabzonspor'a büyük destek

Bir maçtan daha fazlası! Trabzonspor'a büyük destek

14.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, Basel maçı öncesi bütün kulüp taraftarlarından yoğun talep geldiğini ve hatıra bileti satıp gelirini bağışlayacaklarını söyledi, “Burada verilen mesaj önemli. Bunun rengi yok, hepimizin, futbolun rengi şu anda siyah” dedi.

Bir maçtan daha fazlası Trabzonspora büyük destek

rabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, perşembe günü UEFA Konferans Ligi play-off turunda Basel ile yapacakları maç öncesi A Spor’a açıklamalarda bulundu, “İnanılmaz bir talep var şu anda. Hatıra bileti bastırıp satışa çıkaracağız. Elde edilen geliri AFAD aracılığıyla afetzedelere göndereceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Başkan Ağaoğlu şöyle devam etti: “Oynamak zorunda olduğumuz, UEFA takviminde yer alan bir Basel maçı var. Kombine bileti olan taraftarlarımıza teşekkür ederim. Bütün haklarından feragat ettiler. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve diğer takımların taraftarlarından da çok sayıda talep geldi. Büyük miktarda hediye bilet bastırın, biz alalım, bedenen orada olmayacağız ama kalben hepimiz orada olacağız diye inanılmaz bir duyarlılık gösterdiler. Hatıra biletleri satacağız, elde ettiğimiz geliri de depremzedelere bağışlayacağız.”Taraftarların stada afet bölgesine gönderilmek üzere yanlarında fazla kıyafet ile gelme konusunda bir projelerinin olduğu hatırlatılan Ağaoğlu, “Sadece AFAD’ın talepleri doğrultusunda gerekli olan malzemeler için uyarı yapıldı bize. Ama insanların yardım etmek için gösterdikleri çabayı da göz ardı etmek mümkün değil. Böyle bir şey yapıldığı takdirde, bunlar da aynı bölgeye ulaştırmak da bizim görevimiz. Ben Trabzonspor maçı olarak değerlendirmiyorum, Türkiye maçı olarak değerlendiriyorum. Burada verilen mesaj çok önemli. Bunun rengi yok, hepimizin rengi şu anda siyah. Futbolun rengi siyah” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Hazırlıklar sürüyor

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmandaTrabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turunda perşembe günü Basel ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmandapas çalışmasının ardından 5’e 2 ve dar alanda oyun gerçekleştirildi. Sonuçlandırma çalışmasıyla devam eden antrenman, çift kale maç ile tamamlandı. Fırtına bugünkü çalışmayla hazırlıklarına devam edecek.

Bir maçtan daha fazlası Trabzonspora büyük destek

‘En yakın yerlerden biriyiz’

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ilk günden itibaren kendilerinin de diğer kulüpler gibi hiç durmadan çalıştıklarını hatırlattı. Ağaoğlu, “Konum olarak deprem bölgesine en yakın illerden birisiyiz. Hemen stoklarımızdaki ve mağazalardaki kadın-erkek-çocuk bütün kışlık ürünleri 2 tırla bölgeye sevk ettik. Daha sonra 1 tır ve 1 otobüs Malatya’ya, 1 tır da Hatay, Kırıkhan’a gönderdik. Coğrafi konumun bize verdiği avantajı iyi kullandık. Daha sonra otobüslerimizle Şanlıurfa ve Malatya’dan bölgeye gelmek isteyen depremzedelerimizin ulaşımını temin ettik” dedi.

Haberin Devamı

Başkanlar da gelecek

Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig’deki bütün kulüp başkanlarını da maça davet ettiklerini vurguladı. Herkesten olumlu dönüş aldıklarını belirten Ağaoğlu, “TFF Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, o gün statta bulunacaklar. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç tekrar beni aradı, kulüp başkanlarımızın ve kendisinin katılımlarını teyit etti. Futbol ailesi olarak üzerimize ne düşerse yapmaya hazır olduğumuzu beyan etmiştik. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Bir maçtan daha fazlası Trabzonspora büyük destek

Reklam geliri de afetzedelere

Trabzonspor-Basel maçının reklam geliri Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzedelere bağışlanacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin yayıncısı Acun Medya’nın sahibi Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, karşılaşmanın TV8’den yayımlanacağını duyurdu. Ilıcalı, “Trabzonspor-Basel maçını 16 Şubat Perşembe günü TV8’den yayınlayacağız. Reklam gelirleri depremzede vatandaşlarımız için kullanılacaktır” ifadelerini kullandı.