Futbol Bomba gibi düştü

Bomba gibi düştü

18.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yazarımız Attila Gökçe’ye konuşan Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat’ın, “Fethullah (Gülen) grubu, Aziz Yıldırım’dan 50 milyon dolar istedi. Yıldırım da Fenerbahçe de bu parayı vermedi. Ondan sonra malum süreç başladı. Henüz sonlanmayan bir süreç...” sözleri gündemi belirledi.

Bomba gibi düştü

Türkiye’de dün spor ve siyaset dünyası, Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat’ın, Milliyet’in manşetinde yer alan 3 Temmuz süreciyle ilgili şok açıklamalarını konuştu. Yazarımız Attila Gökçe’ye konuşan Başkan Yarsuvat’ın sözleri gündeme adeta bomba gibi düştü.

Haberin Devamı

Balyoz davasında emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz’un avukatlığını da yapan Duygun Yarsuvat, Attila Gökçe’ye şunları söylemişti:

“Aziz Yıldırım, 6222 sayılı yasa kapsamında yargılandı. Normal olarak asliye ceza mahkemesinde yargılanması gerekirdi. Ama Giresunspor eski başkanı Olgun Peker’le ilgili iddialar kapsamında olayı çete suçu olarak gördüler ve ağır cezaya gittiler. Bence bu yanlıştı. Normal olarak asliye cezada yargılansaydı, tutuklanmazdı. Asliye cezada suçlu bulunsa dahi “hükmün açıklanması geri bırakılır” ve bu kadar yıpranmamış olurdu. Bu dava ile ilgili yargılama usulü kararları üç gün içinde değişti. İyi olmadı. Fethullah (Gülen) grubu, Aziz Yıldırım’dan 50 milyon dolar istedi. Aziz Yıldırım da Fenerbahçe de bu parayı vermedi. Ondan sonra malum süreç başladı.... Henüz sonlanmayan bir süreç!”

Haberin Devamı

Milliyet’te, “3 Temmuz’un 50 milyon dolarlık sırrı” başlığıyla yer alan Duygun Yarsuvat’ın bu sözleri gündemi belirledi. Medya kuruluşları büyük yankı uyandıran habere geniş yer ayırırken, sosyal medyada günün en çok konuşulan ve tartışılan konusu Yarsuvat’ın sözleri oldu.

Yazarlar