Futbol Bora Aydınlık'tan iddialı açıklama: Hull City'ye gelmem bir meydan okuma

Bora Aydınlık'tan iddialı açıklama: Hull City'ye gelmem bir meydan okuma

16.10.2023 - 20:35 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den Hull City'ye kiralık olarak transfer olan genç futbolcu Bora Aydınlık, iddialı açıklamalarda bulundu.

Bora Aydınlıktan iddialı açıklama: Hull Cityye gelmem bir meydan okuma

Bonservisi Fenerbahçe'de bulunan Bora Aydınlık, yaz transfer sezonunda İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'e kiralandı. Henüz forma şansı bulamayan genç futbolcu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte 18 yaşındaki futbolcunun İngiliz basınına yaptığı açıklamalar...

Yetenekli bir futbolcu olduğunu dile getiren Bora Aydınlık, "Kendim için top bendeyken yetenekli bir oyuncu olduğumu söyleyebilirim. En iyisi olmadığımı biliyorum ama yetenekli bir futbolcuyum. Çalım atmayı, bire bir oynamayı, orta yapmayı ve skorbordda yer almayı seviyorum. Zenit maçında (Fenerbahçe döneminde oynanan hazırlık maçında) oyuna girdiğimde olduğu gibi, oyunu değiştirebileceğimi düşünüyorum. Tempo açısından ve savunmayı geriye çekerek sahadaki oyunu değiştirebileceğimi düşünüyorum" sözlerini kullandı.

'BİR MEYDAN OKUMA'

Kendine güvendiğini ve transferi hakkında konuşan Bora Aydınlık, "Her oyuncunun aynı şeyi düşündüğünü biliyorum ama ben söylediklerimi yapabileceğimi göstermek için şansımı bekliyorum. Kendime oldukça güveniyorum ve her zaman da güveneceğim. Buraya gelmem, Championship'te oynayabileceğime dair bir meydan okuma" dedi.

Haberin Devamı

'ŞAMPİYONLUK ADAYI OLACAĞIZ'

Takım hakkında konuşan Aydınlık, "Gerçekten iyi bir kadromuz ve iyi bir teknik direktörümüz var. Herkes bize yardımcı oluyor ve bu yıl başarılı olmamızı istiyor. Bence Premier Lig'e yükselebilmek için gerçekten iyi bir şampiyonluk adayı olacağız" ifadelerini kullandı.

'DEĞER VERİRSENİZ YILDIZ OLURSUNUZ'

18 yaşındaki oyuncu son olarak, "Her fırsat önemlidir ve her gün karşınıza bir fırsat çıkmaz. Hayatınız boyunca onun için çalışmalısınız ve eğer fırsat gelir ve değer verirseniz, bir yıldız olursunuz. Eğer gelmezse, sadece gidersiniz. Kulübün bana güvendiğini biliyorum. Ben de güveniyorum. Bu yüzden mücadeleye hazır olduğum sürece daha birçok fırsatın geleceğini biliyorum" açıklamalarında bulundu.

Yazarlar