Voleybol Boskovic hayranlığı! 'İdmanın başından sonuna kadar onu izledim'

Boskovic hayranlığı! 'İdmanın başından sonuna kadar onu izledim'

26.06.2023 - 10:17 | Son Güncellenme:

Guidetti'nin başına geçtiği Sırbistan'da Boskovic 3. hafta takıma dahil oldu. Takımın diğer yıldız isimlerinden Aleksandra Uzelac, Boskovic hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Boskovic hayranlığı İdmanın başından sonuna kadar onu izledim

2023 FIVB Voleybol Milletler Ligi’nde (VNL) ilk iki haftayı toplamda üç galibiyet ve beş mağlubiyet sonucu elde ettiği 10 puanla 9. sırada kapatan Sırbistan’ın üçüncü hafta kadrosu belli oldu.

Haberin Devamı

Üçüncü hafta maçlarını Güney Kore’de oynayacak olan Giovanni Guidetti yönetimindeki Sırbistan; sırasıyla Çin, Almanya, Dominik Cumhuriyeti ve Bulgaristan ile karşılaşacak.

BOSKOVİC GERİ DÖNDÜ
Yoğun bir sezonun ardından Guidetti'den dinlenmek için izin isteyen Boskovic 3. hafta kadrosunda yer aldı. Sırbistan son olarak Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanmıştı ve Boskovic önemli rol oynamıştı.

"HAYATIMDA İLK KEZ BOSKOVİC İLE İDMAN YAPTIM"
Sırbistan'ın yıldızlarından Aleksandra Uzelac, Mozzart Sport'a yaptığı açıklamda Tijana Boskovic'e olan hayranlığını anlattı. Uzelac, "Cuma günü hayatımda ilk kez Tijana Boskovic ile antrenman yaptım. Antrenmanın başından sonuna kadar onu izledim. Her hareketiyle gerçek bir sporcunun nasıl davranması gerektiğini gösteriyor." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Boskovic hayranlığı İdmanın başından sonuna kadar onu izledim

"BU KADAR OYNAMAYI BEKLEMİYORUM"
"Bu kadar çok dakika alacağımı beklemiyordum ama her şansı kullanacağımı biliyordum. Bütün bunların benim için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Umarım Guidetti bana oynama fırsatı vermeye devam eder. Sahaya her girdiğimde benim için gerçekten harikaydı."

"ÇOCUKKEN MAJA'YA ÇİÇEK ALIP GETİRMİŞTİM"
"Çocukken Milenka Vukovica'da voleybola başladığımda, Maja'nın kampa özel misafir olarak geldiğini hatırlıyorum. Ona çiçek alıp getirdim. Her seferinde onunla fotoğraf çektirdim. Şimdi Sırbistan için birlikte oynayacağız. Bana garip geliyor ama bundan çok mutluyum."

İŞTE KADRO
Sırbistan’ın 15 kişilik 3. hafta kadrosu:

Pasör: Maja Ognjenovic – Bojana Drca.

Pasör Çaprazı: Tijana Boskovic – Ana Bjelica.

Smaçör: Sara Lozo – Bianka Busa – Bojana Milenkovic – Aleksandra Uzelac – Katarina Lazovic.

Orta Oyuncu: Maja Aleksic – Mina Popovic – Jovana Stevanovic.

Libero: Teodora Pusic – Aleksandra Jegdic.