Fenerbahçe ‘Böyle GİTMEM’

‘Böyle GİTMEM’

19.05.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Yönetimi, disiplinsiz davranışları nedeniyle Raul Meireles’e ağır bir para cezası vermeye hazırlanırken, Portekizli oyuncu, “Bu olaylar moralimi bozmuyor. Aksine beni hırslandırıyor. Buradan böyle ayrılmayacağım” dedi

‘Böyle GİTMEM’

SENAD OK

Fenerbahçe Yönetimi, Galatasaray derbisinde Sabri Sarıoğlu oyundan çıkarken saha kenarında yaptığı hareket nedeniyle dört maç ceza alan Raul Meireles’in ifadesini aldı.
Görüntüleri inceleyen ve Portekizli oyuncunun suçunun sabit olduğuna kanaat getiren yöneticiler, Meireles’in ceza almasını normal karşıladı. Önce Tahkim Kurulu’na itiraz etmemeyi düşünen ancak ardından uluslararası kurallara göre verilen cezanın ağır olduğu görüşüne varan yöneticiler bu konuda özel bir dosya hazırlayacak.
Cezanın kaldırılması için değil, uluslararası normlara uygun olarak tekrar düzenlenmesi için çalışma yapacak olan sarı-lacivertli kulüp, görüntülü bir savunma hazırlayacak. Uluslararası maçlarda ya da dünyanın önde gelen liglerinde Meireles ile aynı ya da benzer hareketleri yapan futbolcuların aldıkları cezalar savunma dosyasında sunulacak.
Bu arada Meireles ise yöneticilerle yaptığı toplantıda kendini savundu. Bu tip hareketlerin maçın heyecanı ile Avrupa’nın birçok yerinde gerçekleştiğini ancak hiçbir futbolcunun böyle ağır bir ceza almadığını belirten Portekizli yıldız karara şaşırdığını belirtti. Yöneticilerin ise TT Arena’daki derbide hakem Halis Özkahya ile girdiği diyalog, BATE Borisov maçındaki kırmızı kart ve bu son yaşanan olay nedeniyle Meireles’e bir hayli tepkili oldukları ve yıldız oyuncunun ağır bir para cezası alacağı öğrenildi.
Meireles ağır bir ceza aldığının ancak bu durumun motivasyonunu arttırdığını belirtti. Portekizli yıldız, “Bu olaylar moralimi bozmuyor. Aksine beni daha çok hırslandırıyor. Buradan böyle ayrılmayacağım. Yanlış bir harekette bulunduğumu düşünmüyorum. Saha içinde her zaman böyle olaylar oluyor. Dünyanın her yerinde örnekleri var” dedi.

Yazarlar