Galatasaray "Böyle oynasın, masaya gelsin"

"Böyle oynasın, masaya gelsin"

16.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Yönetimi, Aurelien Chedjou'nun Beşiktaş maçındaki performansına tam not verdi.

Böyle oynasın, masaya gelsin

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Sezon sonunda gönderilmesi gündeme gelen Kamerunlu oyuncu derbideki futboluyla hem yönetimin hem de teknik heyetin kararını değiştirdi. Sarı-kırmızılı idareciler, “Chedjou bu performansı sergilerse gitmez, kalır. Üstelik böyle oynarsa yeni sözleşme için de masaya oturulur” yorumunda bulundu.

Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa finalinde kendi kalesine gol atmasına rağmen Aurelien Chedjou’nun performansı büyük beğeni topladı. Daha önce gönderilmesi gündeme gelen tecrübeli futbolcu için sarı-kırmızılı yönetim, “Böyle oynamaya devam ederse Chedjou kalır ve yeni sözleşme isteği de yerine gelir” değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray ile 1 sene daha mukavelesi bulunan ve yeni sözleşme için neredeyse 1 yıldır yönetimin kapısını çalan Chedjou’ya daha önce olumlu yanıt verilmemiş hatta Dzemaili gibi ayrılma olasılığı güçlenmişti. Hatta 31 yaşındaki oyuncuya bu sene alacağı 2.2 milyon euroyu getirmesi durumunda gidebileceği mesajı iletilmişti.

Haberin Devamı

Olumlu rapor

Ancak Süper Kupa finalinde Chedjou’nun ortaya koyduğu performans yönetimin ve teknik heyetin kararını değiştirdi. Sarı-kırmızılı idareciler, “Chedjou bu performansı sergilerse gitmez, kalır. Üstelik böyle oynarsa devre arasında ya da sezon sonunda yeni sözleşme için masaya oturulur. Böyle oynasın öyle masaya gelsin. Chedjou profesyonelce olaya yaklaştığını gösterdi. Küsmek yerine kendini futbola daha çok verdi. Bu durum bizi fazlasıyla mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Teknik Direktör Riekerink’in de Kamerunlu futbolcunun kalması yönünde rapor verdiği bildirildi.

70 kez topla buluştu

Derbide başarılı bir performans ortaya koyan Chedjou, zorlu maçta 70 kez topla buluştu. Siyah-beyazlı kaleye üç şut gönderen Kamerunlu oyuncu birinde isabet sağladı.