Futbol Brezilya-Arjantin Copa America final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Brezilya-Arjantin Copa America final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

07.07.2021 - 12:38 | Son Güncellenme:

2021 Copa America'da finalin adı Brezilya-Arjantin oldu. Yarı final maçında normal süresi 1-1 biten Kolombiya Arjantin maçında penaltı atışları sonunda adını finale yazdıran takım 3-2'lik skorla Arjantin oldu. Birçok dünya yıldızını bünyesinde barındıran Brezilya Arjantin Copa America final maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Peki Brezilya-Arjantin Copa America final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Brezilya-Arjantin Copa America final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak

Brezilya-Arjantin Copa America maçı için geri sayım sürüyor. Adını finale yazdıran ilk takım olan Brezilya'nın ardından yarı final maçında Kolmbiya ile Arjantin karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 biten maçın ardından penaltı atışları sonunda adını finale yazdıran takım Arjantin oldu. Birçok dünya yıldızını kadrosunda bulunduran Brezilya-Arjantin Copa America final maçı için geri sayım başladı. Peki Brezilya-Arjantin Copa America final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

BREZİLYA-ARJANTİN COPA AMERİCA FİNAL MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Brezilya-Arjantin Copa America final maçı 10 Temmuz Cumartesi gecesini 11 Temmuz Pazar gecesine bağlayan gece TSİ ile 03:00'te oynanacak. Maçın Türkiye'de hangi kanalda canlı olarak yayınlanacağına dair henüz bir bilgi yer almıyor