Dünya Kupası Brezilya Milli Takımı için son aday Mourinho

Brezilya Milli Takımı için son aday Mourinho

24.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

2022 Dünya Kupası'nın ardından Tite ile yollarını ayıran Brezilya'da federasyon, takımın başına Jose Mourinho'yu getirmek istiyor.

Brezilya Milli Takımı için son aday Mourinho

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda çeyrek finalde Hırvatistan'a elenen Brezilya'da yeni teknik direktör arayışları sürüyor.

Haberin Devamı

İtalya'da yayım yapan La Repubblica gazetesinde yer alan haberde, Brezilya Futbol Federasyonu'nun Jose Mourinho'yu takımın başına getirmek istediği belirtildi. Haberde, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin milli takıma sıcak bakmadığı ifade edildi.

Jose Mourinho, Manchester United'ı çalıştırdığı dönemde Brezilya Milli Takımı'yla ilgili şunları söylemişti, "Manchester United'dan ayrıldıktan sonra daha kolay bir işe ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Brezilya'yı çalıştırmak çok zor olmamalı. Açıkçası heyecan verici olabilirdi. Her antrenör, en iyilerle çalışmak ister."

Geçtiğimiz yıl Roma'nın başına geçen Mourinho, İtalyan ekibiyle UEFA Avrupa Konferans Ligi'ni kazanmıştı. Mourinho'nun 2024 yılına kadar Roma ile sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

 

Yazarlar