Galatasaray Bruno Fernandes'ten Galatasaray yorumu! 'Çok zor olacak'

Bruno Fernandes'ten Galatasaray yorumu! 'Çok zor olacak'

27.11.2023 - 01:56 | Son Güncellenme:

Manchester United'ın Everton'ı 3-0'lık skorla mağlup ettiği maçın ardından Bruno Fernandes açıklamalarda bulundu. Portekizli orta saha, Galatasaray'la ilgili soruya cevap verdi.

Bruno Fernandesten Galatasaray yorumu Çok zor olacak

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 5'inci haftasında Galatasaray'a konuk olacak Manchester United'da Bruno Fernandes dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Premier Lig'de Everton'ı deplasmanda 3-0'la geçtikleri maçın ardından Galatasaray'la oynayacakları maça değinen Portekizli futbolcu şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Galatasaray deplasmanındaki maçın ne kadar önemli ve ne kadar kritik olduğunu biliyoruz. Harika bir atmosferde, harika bir futbol maçı olacak. Galatasaray gerçekten çok güçlü bir futbol oynuyor. Atmosferin çok zor olacağını biliyoruz ama hazırlıklı olacağız."

Galatasaray maçının çok önemli olduğunu vurgulayan Bruno Fernandes, "Galatasaray'ı yenmeye ve 3 puan almaya ihtiyacımız var. Bayern ile oynayacağımız maçın final olabilmesi için İstanbul'da elimizden gelenin en iyisini yapmalı ve kazanmalıyız" dedi.

29 yaşındaki on numara bu sezon Manchester United'da 18 resmi maçta forma şansı buldu. Bruno Fernandes bu karşılaşmalarda rakip fileleri 4 kez havalandırdı. Portekizli on numara aynı süreçte 4 asist üretti.

Haberin Devamı