Skorer Bülent Ünder: Cana oynamayacak, Arda belirsiz

Bülent Ünder: Cana oynamayacak, Arda belirsiz

08.04.2011 - 12:54 | Son Güncellenme:

.

Bülent Ünder: Cana oynamayacak, Arda belirsiz

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Ünder, üst üste alacakları 2 galibiyetle, takımın özgüveninin yeniden ortaya çıkacağını söyledi.

Haberin Devamı

Turgay Vardar Basın Odası'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ünder, pazar günü seyircisiz oynayacakları maçla ilgili olarak, "Bu maçı taraftarımızın önünde oynamayı çok isterdik. Ancak maalesef bu gerçekleşmeyecek. Seyircinin biraz daha bilinçli hareket etmesi lazım. Futbolcu kötü sonuç aldığı zaman bu üzülmüyor anlamına gelmez. Bu tür durumlar sadece Galatasaray'da yaşanmıyor. Diğer takımlarda da zaman zaman böyle durumların yaşandığını görüyoruz ama hala tribünlerden alkışlayanlar oluyor" dedi.

"BU MAÇ TRABZONSPOR KADAR BİZİM İÇİN DE ÖNEMLİ"

Trabzonspor ile oynayacakları maça da değinen Ünder, "İki takımın da puana ihtiyacı var. Bu maç bizim için ne kadar önemliyse, aynı şekilde Trabzonspor için de önemli. Galip gelmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Teknik adam Ünder, futbolcuların sakatlık durumları hakkında da bilgi verirken, şunları söyledi:

"Sakatlıkları bulunan futbolcularından Sabri ve Çağlar'ın antrenmanlarda hazır olduğunu görüyorum. Cana bu maçta oynayamayacak. Arda için sağlık ekibinden bilgi alacağım."

"ALACAĞIMIZ 2 İYİ SONUÇ, ÖZGÜVENİ YENİDEN ORTAYA ÇIKARACAKTIR"

Takımın alacağı üst üste 2 iyi sonuçla birlikte yeniden özgüvenlerini kazanacağının altını çizen Bülent Ünder, "Galatasaray Futbol takımı olarak alınacak 2 tane iyi sonuç, Galatasaray'ın özgüvenini yeniden ortaya çıkaracaktır" şeklinde konuştu.

Ünder, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçen haftaki hatalar zincirini bu hafta yapacağımızı düşünmüyorum. Oyuncularımız çabalıyor. Bu hafta da bunun sonuçlarını alacağımıza inanıyorum."

Bir basın mensubunun, "Şampiyonun kaderi Galatasaray'ın elinde mi?" şeklindeki sorusuna ise Ünder, "Karşımızdaki takımlar kendi istekleri doğrultusunda galip gelmeye çalışıyorlar. Bizi diğer takımlar ilgilendirmiyor. Önemli olan bizim konumumuz. Bizim şu an bu durumdan çıkmamız lazım. Bizim yerimizde Fenerbahçe de Trabzonspor da olsa puan almaya çalışırdı" yanıtını verdi.

Yönetimin içinde bulunduğu durumun futbolcuları etkileyip etkilememesi şeklinde yöneltilen bir soruyu ise Ünder, "Futbolcularımız da tabii ki bu yaşananlardan dolayı biraz gergindir. Ancak biz onları bu olaylardan sıyırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Futbolcularımızın bu konuyla fazla ilgileneceğini sanmıyorum. Daha doğrusu düşünmemeli ve ilgilenmemeliler" şeklinde yanıtladı.

Haberin Devamı

Arda Turan'ın transfer olma konusunda yöneltilen bir soru üzerine de Ünder, "Arda'nın transferi konusunda bana gelen bir bilgi yok. Bu tamamen Yönetim Kurulu'nun alacağı bir karardır. Bununla ilgili konunun önümüzdeki haftalarda netlik kazanacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.