Galatasaray Burak’a Rus talip

Burak’a Rus talip

10.10.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da düşen form grafiğine karşın ara transfer dönemi için ismi hâlâ birçok takımla anılmaya devam eden Galatasaraylı Burak Yılmaz’a son olarak bir Rus ekibinin talip olduğu iddia edildi.

Burak’a Rus talip

Rusya’nın Izvestia gazetesinin haberine göre Lokomotiv Moskova kulübü geçmişte de ilgilendiği oyuncu için bir kez daha girişimlere başlama hazırlığı yapıyor. Rus ekibinin bu transferde Senegalli forveti Dame N’Doye’yi de sarı kırmızılılara önerebileceği belirtildi. N’Doye 2012’de geldiği ekipte 35 maça çıkarken, 15 gol kaydetti.

Aysal, Londra’da
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen “Futboldaki Liderler” konferansına katılacak. Chelsea’nin stadı Stamford Bridge’de dün başlayan ve iki gün sürecek organizasyonda Aysal bugün sabah seansında “Sağlıklı Rekabet: Avrupa Kulüp Başkanları Tartışması” başlıklı oturumda konuşacak. Aysal ile aynı oturumda, sarı-kırmızı ekibin UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki rakibi Juventus’un Başkan Andrea Agnelli de konuşma yapacak.

Çift idmana dönüş
Galatasaray iki günlük iznin ardından Spor Toto Süper Lig’in 8. Haftasında Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Milli Takımlarda bulunan oyuncularından yoksun başladı. Sarı-kırmızılı futbolcular antrenmanda fiziksel dayanıklılığa yönelik koşu çalışması yaptığı belirtildi. Hamit Altıntop tedavisinin ardından salonda çalışırken Engin Baytar tedavisi sonrası çalışmalarına takımdan ayrı salon ve sahada devam ettiği bildirildi. Kondisyon sorununa dikkat çeken Mancini bugüne çift idman koydu.

Yazarlar