Skorer Bursaspor’un karnesi güzel

Bursaspor’un karnesi güzel

03.04.2011 - 00:55 | Son Güncellenme:

Yeşil-beyazlı takım, Fenerbahçe ile oynadığı son 12 maçtan 5 galibiyet, 3 beraberlikle 18 puan çıkardı

Bursaspor’un karnesi güzel

Bursaspor bugün Fenerbahçe ile oynayacağı zorlu maç öncesi, güçlü rakibine karşı son senelerde elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor.
Yeşil-beyazlı takım son 12 maçta rakibine üstünlük sağlamayı başardı. Bu karşılaşmaların 8’inden puan çıkaran Timsah, 5 galibiyete imza atarken, Fenerbahçe’nin adeta korkulu rüyası oldu. Bu maçların 3’ü beraberlikle sonuçlandı, 4’ünü ise sarı-lacivertli takım kazandı. Son şampiyon Bursaspor geçen sezonun ikinci yarısında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 3-2 yendiği Fenerbahçe ile bu sezonun ilk yarısında kendi evinde 1-1 berabere kalmıştı.
Bu arada Bursaspor zorlu maçın son hazırlığını dün sabah yaptı. Yeşil-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda maçın taktiği üzerinde durdu. Kafile öğleden sonra İstanbul’a giderek kampa girdi.

Çelik: 3-2 veya 2-1

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Bursaspor’un maçtan galibiyetle ayrılacağını iddia etti. Ertuğrul Sağlam’ın sözleşmesini 3 yıl uzatmasını olumlu bulduğunu kaydeden Çelik, “Bursaspor gününde olursa 3-2 veya 2-1 kazanır. Bu maçı kazanırsa ben Bursaspor’un şampiyon olacağına inanıyorum. Ama Fenerbahçe karşısında bir kazayla karşı karşıya kalırsak, o zaman Bursaspor’un şampiyonluktan uzaklaşacağını söyleyebiliriz. Temenmi ediyorum ki Bursaspor sahadan iyi futbol oynayarak ve başarıyı hak ederek çıksın” dedi.

Çifte kutlama

Bursaspor Yönetimi, teknik heyet ve futbolcular, önceki akşam yemekte bir araya geldi. Yeşil-beyazlılar, futbolcu eşlerinin de katıldığı yemekte, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın sözleşme yenilemesi ve Bursasspor TV’nin, Digiturk üzerinden yayına başlamasını kutladı.