Fenerbahçe Çağlar Söyüncü'nın ısrarı, Atletico Madrid'i yumuşattı!

Çağlar Söyüncü'nın ısrarı, Atletico Madrid'i yumuşattı!

21.01.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Yönetimi, milli futbolcu Çağlar Söyüncü’yü kadrosuna katmak için çalışmalarına devam ediyor.

Çağlar Söyüncünın ısrarı, Atletico Madridi yumuşattı

Sarı-lacivertlileri, tecrübeli stopere birçok Avrupa kulübünün talip olması zorlarken, Atletico Madrid ise son sözünü hala söylemedi. Ancak Fenerbahçe’yi bu transferde öne taşıyan en önemli detayın Çağlar’ın Türkiye’de kariyerine devam etmek istemesi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Milli futbolcu bunu La Liga ekibi yetkililerine de iletirken, bu gelişmeyle eli güçlenen sarı-lacivertli idarecilerin, Atletico ile görüşmelerinde sona geldiği bildirildi.

İsmail Kartal’ın Çağlar’ı kadrosunda görmeyi çok istediği belirtilirken, transferin birkaç gün içinde noktalanması bekleniyor.

BREZİLYA'DAN LİNCOLN İDDİASI

Fenerbahçe’nin 25 yaşındaki Brezilyalı yıldızı Lincoln Henrique ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Uzun süreli sakatlığının ardından kupada oynanan Adanaspor maçıyla sahalara dönen ve ortaya koyduğu futbolla kalitesinden hiçbir şey kaybetmediğini gösteren oyuncunun buna rağmen takımda kalıp kalmayacağı hala belirsizliğini koruyor.

Brezilya basını ise Lincoln’ün ülkesine döneceğini iddia etti. Egool.combr’nin haberine göre; Palmeiras, Henrique ve Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardı.

Yazarlar