Almanya Bundesliga Can Uzun'un yeni takımını duyurdular! Bonservis bedeli 10 milyon euro

Can Uzun'un yeni takımını duyurdular! Bonservis bedeli 10 milyon euro

12.03.2024 - 15:51 | Son Güncellenme:

Bundesliga 2 temsilcisi Nürnberg'de forma giyen ve tercihini Ay-Yıldızlı ekipten yana kullanan Can Uzun'un yeni takımı netleşti. Genç yetenek için 10 milyon euro bonservis bedeli ödenecek.

Can Uzunun yeni takımını duyurdular Bonservis bedeli 10 milyon euro

Almanya Bundesliga 2 ekibi Nürnberg'de forma giyen Türk oyuncu Can Uzun, gösterdiği performansla kısa sürede tüm Avrupa'nın ligisini çekmeyi başarmıştı. Hem Almanya hem de A Milli Takımımız'ın teklif yaptığı 18 yaşındaki oyuncu tercihini Ay-Yıldız'dan yana kullanmıştı. Genç oyuncunun bu kararı sonrası Almanlar üzüntülerini gizleyememişti.

Haberin Devamı

EURO 2024 KADROSUNDA YER ALABİLİR

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, genç oyuncunun durumunu yakından takip ediyor. İtalyan teknik adam turnuva öncesi kampa Can Uzun'u alarak son durumunu değerlendirerek ve buna göre karar verecek.

Can Uzunun yeni takımını duyurdular Bonservis bedeli 10 milyon euro

YENİ TAKIMINI AÇIKLADILAR

Avrupa devlerinin gözlemciler aracılığıyla izlediği Can Uzun'un yeni takımı belli oldu. Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild'de yer alan habere göre, Can Uzun, Almanya Bundesliga ekibi Frankfurt için sağlık kontrolünden geçti.

10 MİLYON EURO BONSERVİS

Eintracht Franfurt'un bu transfer için Nürnberg'e 10 milyon euro bonservis ödemesi bekleniyor. Öte yandan daha önce Ali Akman, Göztepe'den Frankfurt'a transfer olmuş, ancak forma şansı bulamamıştı.

 

 

 

Yazarlar