Galatasaray ÖZEL | Bayern Münih'te Sacha Boey krizi! Geldiği gibi gidiyor

ÖZEL | Bayern Münih'te Sacha Boey krizi! Geldiği gibi gidiyor

12.03.2024 - 11:18 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan rekor bir ücretle Alman devine transfer olan Sacha Boey, Bayern Münih'te beklenilen çıkışı yakalayamadı. Alman medyasında çıkan iddialar gündem oldu.

ÖZEL | Bayern Münihte Sacha Boey krizi Geldiği gibi gidiyor

Galatasaray'dan Bayern Münih'e 30 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Sacha Boey, yeni takımında beklenilen çıkışı sergileyemedi. Bundesliga'da iki maçta forma giydikten sonra sakatlanan Fransız sağ bek yeniden kadroya dahil oldu ancak Mainz maçını yedek kulübesinden izledi.

Haberin Devamı

Alman basınında yer alan haberlere göre 23 yaşındaki futbolcunun Bayern Münih'e uygunluğu kulüp içinde sorgulanır oldu. Oyuncunun hızı ve temposundan memnun olunduğu ancak teknik ve taktik açıdan yetersiz göründüğü belirtildi.

Sacha Boey'in şu ana kadar Bayern Münih'te kalitesini gösteremediği ve kulüp içinde oyuncunun takıma uygunluğu konusunda şüpheler oluştuğu ifade edildi. Bu durumun, futbolcunun Bavyera ekibindeki süresini kısaltabileceği savunuldu.

Fransız futbolcuya, gelecek sezon takımdaki futbolcular ile gireceği forma rekabetinde fazla şans tanınmadı. Joshua Kimmich, Noussair Mazraoui, Konrad Laimer ve Leverkusen'deki kiralık döneminden Bayern'e dönecek Josip Stanisic gibi isimler arasında işinin zor olacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

ÖZEL | Bayern Münihte Sacha Boey krizi Geldiği gibi gidiyor

KİRALIK İMASI

Sacha Boey'in Münih'teki süresinin yakında sona ermesi 'oldukça muhtemel' olarak değerlendirildi, kırmızı-beyazlıların formasını altı ay giydikten sonra başka bir takımın yolunu tutabileceği ima edildi.

Sacha Boey Bayern Münih'ten ayrılması durumunda sarı-kırmızılılara bir kez daha para kazandıracak. Transfer sürecinde Galatasaray'dan yapılan açıklamada, futbolcunun başka bir kulübe transfer olması durumunda Bayern'in gerçekleşmeyen şarta bağlı bonusların tamamını sarı-kırmızılılara ödeyeceği duyurulmuştu.

ÖZEL | Bayern Münihte Sacha Boey krizi Geldiği gibi gidiyor