1.Lig Caner Erkin durdurulamıyor! Arda Turan ile birlikte küllerinden doğdu

Caner Erkin durdurulamıyor! Arda Turan ile birlikte küllerinden doğdu

26.08.2023 - 18:05 | Son Güncellenme:

Trendyol 1. Lig'in 3'üncü haftasında Eyüpspor, Tuzlaspor'a konuk oldu. Heyecan dolu müsabakada yıldızlaşan isim Caner Erkin oldu. Tecrübeli sol bek, İstanbul ekibinde gösterdiği performansla adeta küllerinden doğdu.

Caner Erkin durdurulamıyor Arda Turan ile birlikte küllerinden doğdu

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, Trendyol 1. Lig'in 3'üncü haftasında Tuzlaspor deplasmanında sahaya çıktı. Kritik karşılaşmanın ilk yarısı gol yağmuruna sahne oldu. Konuk takım Eyüpspor'da başarılı futbolcu Caner Erkin gösterdiği performansla maça damga vurdu.

Haberin Devamı

Tecrübeli sol bekin, Trendyol 1. Lig'de yeni sezonda gösterdiği performans parmak ısırttı. İşte ayrıntılar...

BİLET FİYATLARI DİKKAT ÇEKTİ

Tuzlaspor ile Eyüpspor arasındaki müsabakada tribünlerin çok büyük bir bölümün boş olduğu gözlemlendi. Tuzlaspor, Eyüpspor karşılaşmasında ev sahibi tribün bilet fiyatını 17 bin TL, deplasman tribünü bilet fiyatlarını ise 21 bin TL olarak belirlemişti.

CANER ORTALADI, MUSTAFA ATTI

Heyecan dolu karşılaşmanın 17'nci dakikasında Eyüpspor'un kazandığı köşe vuruşunda topun başına Caner Erkin geçti. Tecrübeli sol bekin ortasında Mustafa Pektemek kafa vuruşunu yaptı. Mustafa Pektemek'in kafa vuruşunda top ağlarla buluştu ve konuk takım 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

CANER GOLÜ HAZIRLADI

Haberin Devamı

Zorlu maçın 19'uncu dakikasında Eyüpspor'un kazandığı köşe vuruşunda topun başına bir kez daha Caner Erkin geçti. Caner Erkin'in ortasında Luccas Claro topa dokundu ve arka direğe doğru açtı. Eyüpspor'da arka direkte bekleyen Robin Yalçın'ın dokunuşunda meşin yuvarlak ağları sarstı. Eyüpspor, Tuzlaspor deplasmanında 2-0'lık üstünlüğü yakaladı.

AHMED KUTUCU FİLELERİ SARSTI

Kritik mücadelenin 23'üncü dakikasında Eyüpspor'un rakip yarı alanda yaptığı baskı karşılık verdi. Eflatun-sarılılarda sol kanatta topla buluşan Adrien Regattin'in pasında Ahmed Kutucu vuruşunu yaptı. Genç santrforun düzgün şutunda bir gol daha geldi. Eyüpspor üst üste bulduğu gollerle skoru 3-0'a getirdi.

CANER ERKİN'DEN MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ

Başakşehir'den ayrıldıktan sonra Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor ile sözleşme imzalayan Caner Erkin performansıyla hayran bıraktı. Tecrübeli sol bek, İstanbul ekibinde forma giydiği 3 maçta 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Caner Erkin durdurulamıyor Arda Turan ile birlikte küllerinden doğdu

DEV TAKIMLARDA FORMA GİYDİ

Manisaspor altyapısında futbola başlayan Caner Erkin daha sonra Galatasaray, CSKA Moskova, Fenerbahçe, Inter, Beşiktaş, Fatih Karagümrük ve Başakşehir formaları giydi. Eyüpspor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek 34 yaşındaki sol bekin güncel piyasa değeri 375 bin euro.

Yazarlar