Fenerbahçe İtalya'dan Emre Mor için ciddi teklif! Menajeri görüşmeye gitti

İtalya'dan Emre Mor için ciddi teklif! Menajeri görüşmeye gitti

26.08.2023 - 10:09 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de geleceği belirsiz olan Emre Mor için transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. İtalya'dan ciddi bonservis teklifi gelirken oyuncunun menajeri anlaşmayı tamamlamak üzere gitti.

İtalyadan Emre Mor için ciddi teklif Menajeri görüşmeye gitti

Süper Lig'de ve Avrupa'da başarılı olmayı hedefleyen Fenerbahçe bir yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Serdar Dursun'u Karagümrük'e gönderek sarı-lacivertlilere Emre Mor için ciddi teklif geldi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'NİN GOL ŞOVU HOLLANDA BASININDA
Fenerbahçe ile Twente arasındaki maç Hollanda basınında geniş yer buldu. Turun ilk maçında sahasında 5-1’lik skorla galip gelen sarı-lacivertlilerin turu geçmeye çok yakın olduğu belirtildi.

De Telegraaf, “Twente kırmızı kartın ardından Türkiye’de Avrupa dramı yaşıyor” başlığını atarken “Twente’nin Konferans Ligi play-off ilk maçında Şükrü Saracoğlu’na yaptığı ziyareti acı verici bir antrenmana dönüştürdü. İstanbul’daki 5-1’lik mağlubiyetin ardından Twente gelecek haftaki rövanş maçı için hayal kurmuyor” ifadelerini kullandı.

TEK SAKAT LINCOLN
Fenerbahçe’de namağlup serisinin devam etmesinin yanında, takımda Lincoln dışında sakat futbolcunun kalmaması da teknik heyeti sevindirdi. Zimbru maçında sakatlanan Emre Mor’un da tamamen iyileştiği ve şans verilmesi halinde sahaya çıkabileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

AVRUPA'DAN TEKLİFLER
Fenerbahçe'de Michy Batshuayi, Luan Peres ve Emre Mor'a Avrupa'dan teklifler bulunuyor.

KARAGÜMRÜK'TE YÜKSELDİ, FENERBAHÇE'YE GELDİ
Galatasaray'da da tam anlamıyla aradığı günlerini bulamayan Emre, Karagümrük'te Volkan Demirel'in de etkisiyle bir anda yıldızını yeniden parlattı ve Fenerbahçe'nin yolunu tuttu.

SAKATLIĞI VAR
Şu anda sakatlığı bulunan yıldız futbolcuyu transfer etmek isteyen kulüpler ise Ali Koç'un kapısını çalmaya başladı.

41 MAÇA ÇIKTI
Emre Mor Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon 41 maça çıktı. 16 kez ilk 11'de maça başlayan 26 yaşındaki futbolcu genelde oyuna sonradan dahil oldu. Başarılı futbolcu 6 gol 3 asistlik performans gösterdi.

Tutto Cagliari'de yer alan habere göre, Cagliari, Fenerbahçe'nin futbolcusu Emre Mor için 6,5 Milyon Euro'luk teklif sundu. Oyuncunun menajeri şu anda anlaşmayı tamamlamak üzere İtalya'ya gidiyor.